بی احترام عجیب امیرعباس گلاب به طرفدارانش
به گزارش پلاس، امیرعباس گلاب خواننده موسیقی پاپ شب گذشته قطعاتی را در کنسرت خود در قالب جشنواره موسیقی فجر اجرا کرد.
کنسرت امیر عباس گلاب شب گذشته 27 بهمن ماه ساعت 19 در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی در قالب سی وپنجمین جشنواره موسیقی فجر برگزار شد.
گلاب بعد از قطعاتی که حضار سالن در بخش هایی او را همراهی کردند، به شوخی بیان کرد: مثل اینکه جشنواره خیلی ترسناک هم نیست، خیلی ها می گویند جو جشنواره به گونه ای است که با خواننده نمی خوانند!
گلاب بیشتر از اینکه در میان قطعات سخن بگوید مخاطبان را به همراهی با خودش تشویق می کرد. این بار هم در جملات کوتاهی عنوان کرد: مثل اینکه یختان باز شده است در بک استیج به من گفتند از شهرستان ها هم به این کنسرت آمده اند و امیدوارم شب خوبی برای همه باشد.
گلاب در ادامه اشاره کرد که دو مهمان از اعضای گروه ماکان بند هم در کنسرتش حضور دارند. او سپس به شوخی گفت: فامیلی من کمی ضایع است فن پیج هایم را بخواهم صدا کنم باید بگویم گلابی ها!
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۹ عکس و فیلم| شباهت جالب صحرا اسداللهی با مادرش / کدامیک زیباتر هستند؟
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۸ فیلم| بیوگرافی سیامک انصاری/ علت جدایی سیامک انصاری پس از ۶ سال زندگی مشترک از همسرش چه بود؟
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۸ عکس| مریم مومن با استایل مدرن و الهامگرفته از هنر ایرانی؛ زیبایی که نمیتوان چشمپوشی کرد!
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۸ عکس| استایل شیک سارا منجزی پور با کت مخملی /جدیدترین عکس همسر محمد علیزاده
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۸ عکس | چهره جدید زهرا جواهری (بازیگر نوجوان سریال دنیای شیرین ) به همراه دخترش


دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.