سحر قریشی پرده از اتفاقات عجیب دوران رابطه با تتلو برداشت؛ «بخشیدمش و امیدوارم آزاد بشه»

پادکست
بازدید: 153
▶

سحر قریشی در یک مصاحبه تصویری، درباره دوران رابطه خود با امیر تتلو صحبت کرد و جزئیات تازه‌ای از آن دوران را مطرح کرد.

او گفت بخش زیادی از اتفاقاتی که در آن دوره رخ داده، هیچ‌وقت بیان نشده است. قریشی مدعی شد تنها ۱۰ درصد از اتفاقات را گفته و بسیاری از جزئیات را به دلیل آنچه «بدآموزی» عنوان کرد، بازگو نکرده است.

ادعای جنجالی سحر قریشی درباره تتلو

قریشی در بخش دیگری از این گفت‌وگو ادعا کرد که برای جلوگیری از کتک خوردن برخی افراد، خودش تتو زده است.

او مدعی شد تتلو بعضی بچه‌ها را کتک می‌زد و خودش از او می‌خواسته این کار را متوقف کند. قریشی همچنین گفت در واکنش به این اتفاق، به تتلو می‌گفته به جای کتک زدن دیگران، او تتو می‌زند.

سحر قریشی: تتلو را بخشیدم

با وجود این صحبت‌ها، قریشی در پایان تأکید کرد که امیر تتلو را بخشیده است.

او گفت: «من امیر تتلو را با تک‌تک مولکول‌های بدنم بخشیدم.»

قریشی همچنین ابراز امیدواری کرد شرایط سخت تتلو پایان پیدا کند و برای آزادی افرادی دعا کرد که به گفته او، به اشتباهات خود پی برده‌اند، تغییر کرده‌اند و خطری برای جامعه ندارند.

در حال حاضر نیز ادعاهایی درباره آزادی تتلو در فضای مجازی منتشر شده، اما گزارش‌های منتشرشده در روزهای اخیر، آزادی او را تأیید نمی‌کنند. فکت‌نامه نیز در ۶ مهر ۱۴۰۵ ادعای آزادی تتلو با وثیقه را نادرست اعلام کرده است.

پارسا مقدم
پارسا مقدم نویسنده

مهم‌ترین اخبار

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

خبر مهم

سفری به دهه ۱۳۱۰ ؛ تصویر نادیده از پدر جذاب بهروز وثوقی در جوانی