درگذشت ناگهانی عنایت بخشی؛ بازیگر پیشکسوت سینما پس از ماهها مبارزه با بیماری
عنایت بخشی، بازیگر شناختهشده سینمای ایران، پس از دو ماه بستری و مبارزه با عفونت و مشکلات جسمی، صبح امروز درگذشت. او آخرین بار در جشنواره فیلم فجر حضور داشت و هنوز آثارش روی پرده است.

به گزارش پلاس، و با تایید علی قائممقامی – تهیهکننده سینما – این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمنماه از دنیا رفته است.
بخشی امسال دو بار راهی بیمارستان شده بود ولی بار دوم که تقریباً از اواخر پاییز شروع شد، مدت زمان بیشتری بستری بود. او به دلیل مشکلات جسمی متعدد و نیز عفونت تحت درمان قرار داشت.
عنایت بخشی آخرین بار در جشنواره فیلم فجر سال قبل با فیلم «شاهنقش» حضور داشت که همچنان روی پرده است و برای بازی در این فیلم دیپلم افتخار بازیگری نقش مکمل را دریافت کرد.
این بازیگر متولد سال ۱۳۲۴ بازی در فیلمهای سینمایی «سگکشی»، «روز واقعه»، «ساحره»، «فریاد»، «مسافران»، «شکار»، «ترن»، «سناتور»، «سردار جنگل» و «آقای هالو» و سریالهایی چون «امام علی (ع)»، «پهلوانان نمیمیرند»، «ولایت عشق»، «پلیس جوان»، «زیر تیغ» و «کلانتر» را در کارنامه کاری خود دارد.
منبع: همشهری آنلاین
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۳/۱۷ رحمان عموزاد با کامبک نفسگیر طلایی شد
- ۱۴۰۵/۰۳/۱۴ سفر به عصر قاجار؛ دستۀ مطربها پای بساط کباب
- ۱۴۰۵/۰۳/۱۴ مرجان سلحشوری با پست اینستاگرامیاش لیگ تکواندو را به لرزه درآورد!
- ۱۴۰۵/۰۳/۱۲ هما میرافشار ترانه سرای معروف درگذشت (بیوگرافی و زندگینامه کامل)
- ۱۴۰۵/۰۳/۱۲ عکس| خانه تاریخی داماد ناصرالدینشاه؛ رازهای پنهان یک بنای قدیمی در دل تاریخ ایران


دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.