امیرحسین قیاسی سکوتش را شکست: چرا حرف نزدنم از ترس خانواده بود؟
امیرحسین قیاسی پس از روزها سکوت درباره اعتراضات اخیر، در یک پست اینستاگرامی شخصیترین دلیل خود را برای سکوتش فاش کرد و از جدایی خود از مردم سخن گفت.

امیرحسین قیاسی در یک پست اینستاگرامی به شرایط اخیر ایران واکنش نشان داد و دلیل سکوت چند روزهاش را فاش کرد.
متن پست قیاسی به شرح زیر است:
«سلام به همهی شما عزیزان
اول عذر میخوام که مدتی نبودم. بعد از استوری آخری که گذاشتم و تماسهایی که دریافت کردم، از ترس از بین رفتن آرامش همسرم و خانوادهام چند روزی رو سکوت کردم چون نمیتونستم چیزایی که توی دلمه رو بگم.
من در فقر بزرگ شدم و میدونم کسی که امروز در خیابون داره اعتراض میکنه یعنی چارهی دیگهای نداره، مطمئن باشید هر راهی که میشده رو رفته، هزاربار راه اومده، هزاربار وعدهی الکی شنیده و امیدی به بهتر شدن اوضاع نداره که الان اونجاست.
پس قطعا حق باهاشه.
و بعد دیدم چند جایی نوشتن چرا امیرحسین قیاسی از معترضین حمایت نمیکنه؟
من کی به جایی رسیدم که اینکارو بکنم؟
حمایت امیرحسین از معترضین یعنی چی اصلا وقتی من خودم معترضم؟
من کنار شما نیستم، من یکی از شمام و از همهی شما میخوام حتی یک لحظه هم بخاطر این چهار تا دونه فالوئر بیشتر منو از خودتون جدا ندونید چون نیستم.
دوستتون دارم، مراقب خودتون باشین
به امید آیندهی بهتر برای همهمون».

منبع: سلام سینما
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۳/۱۷ رحمان عموزاد با کامبک نفسگیر طلایی شد
- ۱۴۰۵/۰۳/۱۴ سفر به عصر قاجار؛ دستۀ مطربها پای بساط کباب
- ۱۴۰۵/۰۳/۱۴ مرجان سلحشوری با پست اینستاگرامیاش لیگ تکواندو را به لرزه درآورد!
- ۱۴۰۵/۰۳/۱۲ هما میرافشار ترانه سرای معروف درگذشت (بیوگرافی و زندگینامه کامل)
- ۱۴۰۵/۰۳/۱۲ عکس| خانه تاریخی داماد ناصرالدینشاه؛ رازهای پنهان یک بنای قدیمی در دل تاریخ ایران


دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.