ادارات چند استان فردا تعطیل می‌شوند؛ جزئیات مهم دورکاری ۴ دی ماه

استانداری‌های تهران، مرکزی و قم اعلام کردند که ادارات این استان‌ها در روز پنجشنبه ۴ دی به جز واحدهای خدماتی و درمانی به صورت دورکاری فعالیت خواهند کرد.

چهره‌ها
بازدید: 14,717
ادارات چند استان فردا تعطیل می‌شوند؛ جزئیات مهم دورکاری ۴ دی ماه

به گزارش سرویس جامعه پلاس و به نقل از ساعدنیوز، براساس تصمیم استانداری‌ها، ادارات و دستگاه‌های اجرایی چند استان کشور در روزهای پنجشنبه، به جز واحدهای خدماتی، بهداشتی، درمانی، امدادی و شعب منتخب بانک‌ها، به صورت دورکاری فعالیت خواهند کرد.

  • تهران: با موافقت استاندار، کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهرستان‌های استان تهران روز پنجشنبه دورکار خواهند بود.

  • مرکزی: تعطیلی ادارات، بانک‌ها و مؤسسات دولتی و غیردولتی تا پایان سال ادامه دارد و واحدهای عملیاتی مستثنی هستند.

  • قم: تمامی ادارات استان در روزهای پنجشنبه تا اطلاع ثانوی دورکار هستند.

  • لرستان: ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان در روزهای پنجشنبه دورکار اعلام شدند.

  • کرمان: روزهای پنجشنبه تعطیل است و کارکنان غیرخدمت‌رسان دورکار خواهند بود.

  • البرز: ادارات استان پنجشنبه‌ها تعطیل و فعالیت کارکنان به صورت دورکاری انجام می‌شود.

  • اصفهان: روزهای پنجشنبه ادارات تعطیل و کارکنان دورکار هستند؛ ساعات کاری شنبه تا چهارشنبه افزایش یافته است.

  • مازندران: ادارات استان تا پایان سال روزهای پنجشنبه تعطیل و کارکنان دورکار خواهند بود.

  • یزد: دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها در روزهای پنجشنبه تا پایان سال دورکار هستند.

  • گلستان: تمامی کارمندان ادارات به جز نیروهای خدماتی، امدادی، نظامی و انتظامی در روزهای پنجشنبه دورکار خواهند بود.

  • سمنان: تعطیلی پنجشنبه‌ها اجرا شده و کارکنان غیرخدمت‌رسان امکان دورکاری دارند؛ بانک‌ها شعب کشیک فعال خواهند بود.

این تصمیم با هدف کاهش مصرف انرژی، مدیریت بهینه منابع، ارتقای بهره‌وری کارکنان و حمایت از خانواده‌ها اتخاذ شده است. واحدهای خدماتی و عملیاتی از جمله بیمارستان‌ها، اورژانس‌ها، آتش‌نشانی و نیروهای نظامی مشمول این طرح نیستند.

برای مشاهده سایر مطالب جامعه با ساعدنیوز در ارتباط باشید.

منبع: ساعدنیوز

آرتین توکلی
آرتین توکلی نویسنده

مهم‌ترین اخبار

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

خبر مهم

محسن نامجو بعد از ۲۰ سال به ایران بازگشت؛ بودن در وطن برایم از موسیقی مهم‌تر است