محسن تنابنده وعده خبرساز جبلی را رد کرد
اظهارات اخیر رئیس سازمان صداوسیما درباره حضور محسن تنابنده در سریالی با موضوع «جنگ تحمیلی ۱۲ روزه»، با واکنش از سوی این بازیگر همراه شد.

به گزارش پلاس، اظهارات اخیر رئیس سازمان صداوسیما درباره حضور محسن تنابنده در سریالی با موضوع «جنگ تحمیلی ۱۲ روزه»، با واکنش از سوی این بازیگر همراه شد.

پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما، در گفتوگو با فارس و در حاشیه حیاط دولت، از تولید مجموعهای نمایشی با محوریت «جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» خبر داد و اعلام کرد این سریال بهزودی وارد مرحله آمادهسازی برای پخش خواهد شد. او همچنین عنوان کرد که کارگردانی این مجموعه «به احتمال زیاد» بر عهده محسن تنابنده خواهد بود و این اثر برای پخش در ایام نوروز ۱۴۰۵ در نظر گرفته شده است.
جبلی با اشاره به این که جزئیات نهایی پروژه همچنان در حال بررسی است، افزود: نام نهایی سریال ممکن است تا مراحل پایانی تغییر کند و هنوز عنوان قطعی آن اعلام نشده است.
با این حال، محسن تنابنده در واکنشی این خبر را تکذیب کرد و گفت تا پایان فروردینماه درگیر پروژهای دیگر به کارگردانی شهرام شاهحسینی در شبکه نمایش خانگی است و هیچ قرارداد یا توافقی با سازمان صداوسیما برای ساخت یا کارگردانی سریالی با موضوع «جنگ ۱۲ روزه» ندارد.
در همین حال، شنیدهها حاکی از آن است که مجموعه نمایشی دیگری به تهیهکنندگی مصطفی تنابنده و با نویسندگی پدرام کریمی و بابک کایدان و کارگردانی منوچهر هادی، از سوی سیمافیلم در مرحله تحقیق و پژوهش قرار دارد؛ پروژهای که هیچ ارتباطی با موضوع «جنگ ۱۲ روزه» ندارد و همین موضوع بر ابهامها و سردرگمیها افزوده است.
منبع: برترینها
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۳/۱۷ رحمان عموزاد با کامبک نفسگیر طلایی شد
- ۱۴۰۵/۰۳/۱۴ سفر به عصر قاجار؛ دستۀ مطربها پای بساط کباب
- ۱۴۰۵/۰۳/۱۴ مرجان سلحشوری با پست اینستاگرامیاش لیگ تکواندو را به لرزه درآورد!
- ۱۴۰۵/۰۳/۱۲ هما میرافشار ترانه سرای معروف درگذشت (بیوگرافی و زندگینامه کامل)
- ۱۴۰۵/۰۳/۱۲ عکس| خانه تاریخی داماد ناصرالدینشاه؛ رازهای پنهان یک بنای قدیمی در دل تاریخ ایران


دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.