۱ دقیقه پیش ساعت: ۱۸:۰۰ | بازدید: 0 مدت: 1:17 | دانلود |

المیرا شریفی‌مقدم با غیرتی آتشین، پاسخ دندان‌شکن به ادعای بی‌پایه امارات درباره جزایر سه‌گانه داد!

المیرا شریفی‌مقدم مجری برجسته تلویزیون ایران با لحن کنایه‌آمیز و غیرت ملی، به شدت به ادعاهای بی‌اساس امارات درباره جزایر سه‌گانه واکنش نشان داد و پاسخ‌هایی شنیدنی ارائه کرد.

آرتین توکلی
آرتین توکلی
نویسنده

به گزارش سرویس سیاست پایگاه خبری پلاس و به نقل از ساعدنیوز،‌ المیرا شریفی مقدم، یکی از مجریان شناخته‌شده تلویزیون ایران، به شدت از ادعاهای کشورهای عربی در مورد جزایر سه‌گانه ایرانی انتقاد کرد. شریفی مقدم در این ویدیو با لحنی کنایه‌آمیز می‌گوید: “این پایینی ها احتمالا چیزی ندارن که حالا به همتایان خارجی خودشون که به کشورشون سفر می‌کنن عرضه کنن. هرکی میاد یه کاغذ می‌ذارن جلوش میگن بیا این سه تا جزیره ایرانی رو به نام ما امضا کن، یا یه بیانیه‌ای علیهش بده.”

او در ادامه با اشاره به ضعف کشورهای مدعی، می‌افزاید: “هرکی اومده تو کشورشون اینو ازش خواستن. خودشون هم آخه در حد و اندازه‌ای نیستن بخوان همچین ادعای بزرگی رو فقط از زبون خودشون بیان بکنن. برای همینه که تا یه نفر میاد تو کشورشون، یه مقامی از یه کشور دیگه، بلافاصله میگن میشه این بیانیه رو برای ما امضا کنی؟ ما بگیم این سه تا جزیره مال ماست؟” شریفی مقدم سپس با تأکید بر حاکمیت تاریخی ایران بر این جزایر، اظهار می‌کند: “ما چندین بار گفتیم، حوصله‌تون سر میره میاین سراغ این سه تا جزیره؛ تنب بزرگ، تنب کوچک، بوموسی. تا ابد مال ایرانه، از ابتدا هم مال ایران بوده. دو تا جزیره دیگه ما دست شما داریم… ممکنه بتونیم اونام پس بگیریم.”

این واکنش در حالی مطرح شده که اخیراً شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه‌ای، ادعاهای بی‌اساسی درباره مالکیت جزایر سه‌گانه ایرانی مطرح کرده است. سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، اسماعیل بقایی، این ادعاها را رد کرده و تأکید کرده که حاکمیت ایران بر این جزایر مؤثر، مستمر و بلامنازع بوده است. شورای همکاری خلیج فارس نیز در پاسخ به اظهارات ایران، بیانیه‌ای صادر کرده و بر مواضع خود پافشاری کرده است. این تنش‌ها بخشی از اختلافات دیرینه میان ایران و برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس است که هر از گاهی با بیانیه‌ها و واکنش‌های رسانه‌ای تشدید می‌شود.

اظهارات شریفی مقدم در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام و یوتیوب، واکنش‌های مثبتی از سوی کاربران ایرانی دریافت کرده و بسیاری آن را نمادی از دفاع از تمامیت ارضی کشور دانسته‌اند. این مجری پیش از این نیز در موارد مشابه، مانند ادعاهای اتحادیه اروپا در اکتبر 2024، واکنش‌های تندی نشان داده بود. کارشناسان معتقدند چنین اظهاراتی می‌تواند بحث‌های بیشتری در مورد سیاست خارجی ایران و روابط با همسایگان ایجاد کند، به ویژه در شرایطی که منطقه با چالش‌های سیاسی و اقتصادی روبرو است.

سایر ویدیو‌های خبری را اینجا دنبال کنید.

منبع: ساعدنیوز


شناسه ویدیو: 101421
۲۶ آذر ۱۴۰۴
اشتراک‌گذاری:
بدون دیدگاه
مهشید جوادی
تصاویر تولد 26سالگی مهشید جوادی/ دلبری مارال سریال آنام با کیک پرنسسی