داور سوپرجام با بلندگو در نقش جهان!

فناوری VAR در دیدار سوپرجام استقلال و تراکتور با روش جدید اعلام تصمیمات داوری، تجربه‌ای تازه برای هواداران فوتبال ایران به ارمغان می‌آورد.

داور سوپرجام با بلندگو در نقش جهان - اخبار

در دیدار حساس سوپرجام فوتبال ایران که امروز بین استقلال و تراکتور در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، استفاده از فناوری کمک‌داور ویدیویی (VAR) با رویکردی نوین به اجرا درمی‌آید. این مسابقه که قهرمان لیگ برتر و جام حذفی را به مصاف هم می‌رساند، برای اولین‌بار از پروتکلی استفاده می‌کند که پیش‌تر در لیگ‌های مطرح جهان مانند لیگ استرالیا و جام جهانی باشگاه‌ها مشاهده شده است.

سیدوحید کاظمی به‌عنوان داور اصلی قضاوت می‌کند و پیام حیدری و علیرضا ایلدروم مسئولیت بررسی صحنه‌ها در VAR را دارند. نکته متفاوت این دیدار، اعلام علنی تصمیمات داور و توضیح آنها از طریق بلندگوهای ورزشگاه است تا هواداران در جریان دقیق روند داوری قرار بگیرند. فدراسیون فوتبال نیز با انتشار ویدیوهایی نحوه عملکرد سیستم صوتی و این شیوه نوین اطلاع‌رسانی را به نمایش گذاشته است.

این روش جدید به تماشاگران اجازه می‌دهد که علاوه بر دیدن بازی، از جزئیات تصمیمات داوری به صورت لحظه‌ای مطلع شوند و شفافیت بیشتری در قضاوت مسابقه ایجاد شود.

speaker مهم‌ترین اخبار


شناسه خبر: 30175
۲۰ مرداد ۱۴۰۴
اشتراک‌گذاری:
بدون دیدگاه

رامین رضائیان 43 میلیارد از استقلال وام گرفت - ورزشی
رامین رضائیان 43 میلیارد از استقلال وام گرفت