تمایل آسانی برای بازی در استقلال ساپینتو
یاسیر آسانی با درج کامنتی در صفحه ریکاردو ساپینتو، او را بهترین سرمربی قلمداد کرد.
مذاکرات برای حضور یاسیر آسانی در استقلال همچنان ادامه دارد و آبی های پایتخت امیدوار به جذب هرچه سریع تر این هافبک آلبانیایی فصل گذشته گوانگجو کره جنوبی که آمار فوقالعاده ای در لیگ نخبگان داشت هستند.
در این بین، نکته جالب توجه، کامنت دقایقی پیش آسانی برای ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی استقلال، در صفحه اینستاگرامی او است که به نوعی علاقه این بازیکن برای حضور در ایران را نمایان میکند.

آسانی دقایقی پیش زیر آخرین پست ساپینتو در اینستاگرام نوشت:” بهترین سرمربی!” این کامنت از آن جهت عجیب است که آسانی پیش از این هرگز سابقه کار کردن زیر نظر ساپینتو را نداشته است.
آسانی فصل گذشته در لیگ نخبگان آسیا جزو بهترین بازیکنان بود و توانست ۹ گل در ۱۰ دیدار را وارد رقبای گوانگجو کند. گفتنی است او سابقه انجام ۲۳ بازی و پنج گل ملی برای آلبانی را نیز در کارنامه دارد.
مهمترین اخبار
- دکوراسیون خانه ویلایی کتایون سریال گذر از رنج ها / مرحوم ماه چهره خلیلی چفدر خوش سلیقهست ۱۴۰۴/۱۱/۲۵
- جشن عروسی مجلل پسر ابراهیم تاتلیس ثروتمندترین خواننده ترکیه؛ حضور هنرمندان و بازیگران مشهور ترک جلب توجه کرد ۱۴۰۴/۱۱/۲۵
- جشن ولنتاین بازیگران ایرانی در 1404؛ لحظات عاشقانه با محبوب ترین زوج ها در کنار همسرانشان ۱۴۰۴/۱۱/۲۵
- سفر در زمان| پرویز سریال سوجان در 31 سالگی و در جشن تولد پدرش؛ سال 1403 ۱۴۰۴/۱۱/۲۵
- تغییر چهره حرمله سریال مختار در 53 سالگی؛ دیگر قابل شناسایی نیست ۱۴۰۴/۱۱/۲۵

بدون دیدگاه