غیبت ششهفتهای آشورماتوف تأیید شد؛ مدافع ازبک استقلال فعلاً بیرون از میدان
دکتر میثم رضایی، پزشک تیم استقلال، آخرین وضعیت رستم آشورماتوف را تشریح کرد و گفت این مدافع ازبک حداقل شش هفته از میادین دور خواهد بود.
رستم آشورماتوف، مدافع میانی استقلال، در جریان تمرین روز پنجشنبه از ناحیه زانوی راست دچار آسیبدیدگی شد. دکتر میثم رضایی، پزشک تیم، با اعلام این خبر به رسانه رسمی باشگاه گفت:«آشورماتوف بلافاصله مورد ارزیابی کادر پزشکی تیم فوتبال استقلال قرار گرفت و اقدامات اولیه جهت کنترل درد و تورم انجام شد.»
او در ادامه افزود:«به منظور ارزیابی وضعیت مصدومیت وی و ارائه گزارش دقیقتر به کادر فنی MRI انجام گرفت تا ضمن مشخص شدن نوع آسیب، برنامه فیزیوتراپی و توانبخشی برای رستم آشورماتوف طراحی گردد و پس از بهبودی کامل به تمرینات تیم بازگردد.»
پزشک استقلال همچنین درباره مدت دوری این بازیکن از میادین اظهار کرد:«بر اساس تخمین اولیه رستم آشورماتوف برای بهبودی به حداقل شش هفته زمان نیاز دارد تا به تمرینات ملحق شود. وضعیت جسمانی سایر بازیکنان به صورت روزانه بررسی و در اختیار کادر فنی قرار میگیرد و خوشبختانه در شرایط کنونی کلیه بازیکنان در آمادگی کامل به سر میبرند و در اختیار مجموعه فنی تیم قرار دارند.»
مهمترین اخبار
- سوسن پرور در بدترین شرایط روحی قرار دارد؛ خانم بازیگر وصیت نامه هم نوشت ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
- ویدیو| اولین حضور امیرحسین فتحی بعد از شهرزاد جلو مردم؛ چقدر خجالتی بود ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
- ویدیو| نگاهی گذرا به کارنامه بازیگری سینا مهراد در سینما؛ از کودکی تا جوانی ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
- استوری| همدردی مریم معصومی با داغداران؛ من در غم مردمم شریکم ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
- واکنش جنجالی زیبا کرمعلی به حواشی اخیر؛ بینامی را انتخاب میکنم.. ۱۴۰۴/۱۱/۱۶

بدون دیدگاه