اودیل خامروبکوف ازبکستانی با قراردادی دو ساله به تراکتور پیوست
اودیل خامروبکوف با عقد قراردادی دو ساله، رسما به تراکتور پیوست.
با اعلام رسمی باشگاه تراکتور، اودیل خامروبکوف، هافبک ملی پوش ازبکستانی، با امضای قراردادی دو ساله رسما به جمع شاگردان دراگان اسکوچیچ اضافه شد.
خامروبکوف ۲۹ ساله با نظر دراگان اسکوچیچ پیراهن تراکتور را در فصل آتی بر تن خواهد کرد. این هافبک دفاعی تنومند تاکنون سابقه بازی در تیمهای پاختاکور، نوبهار، نسف قارشی و بنیادکار ازبکستان و همچنین شباب الاهلی امارات را در کارنامه دارد.
او همچنین تاکنون ۶۵ بار پیراهن تیم ملی ازبکستان را بر تن کرده و همچنین طی سالهای حضورش در فوتبال ازبکستان موفق به کسب ۱۰ جام قهرمانی شده و از این حیث یکی از بازیکنان پرافتخار فوتبال ازبکستان به حساب میآید.
این بازیکن دوران حرفه ای خود را در سال ۲۰۱۳ با پیراهن نسف قرشی آغاز کرد و پس از پنج سال حضور، در تابستان ۲۰۱۸ راهی پاختاکور شد. بعد از پاختاکتور، خامروبکوف راه امارات را در پیش گرفت و پیراهن شباب الاهلی را به تن کرد.
با این حال او پس دوره ای کوتاه در امارات، بار دیگر به ازبکستان بازگشت تا مجددا پیراهن پاختاکور را به تن کند. نوبهار و بنیادکار دیگر تیم های او پیش از پیوستن به تراکتور بودند و حالا او تبدیل به اولین ازبکستانی تاریخ باشگاه تراکتور شد.
📢 مهمترین اخبار
- عکس| سفر زمان؛ چهرۀ «افسر اسدی» در 28 سالگی در دومین فیلمش؛ سال 64 ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
- عکس| نگاهی به چیدمان هنری خانه مهسا حجازی ؛ بازیگر سریال تاسیان چقدر خوش سلیقه است ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
- ویدیو| از شوهرم متنفر بودم خیلی حرصمو در میآورد… / ناگفتههای حدیث میرامینی از رابطهاش قبل از ازدواج ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
- عکس| جدیدترین تصاویر کیسان دیباج؛ آقایون خوش سلیقه ار ژستها الهام بگیرید ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
- فیلم| دکوراسیون و چیدمان شب یلدا خانه بهاره افشاری/ خانم بازیگر چه باسلیقه است ۱۴۰۴/۰۹/۳۰

بدون دیدگاه