پلیس هند از شناسایی و بازداشت مظنون اصلی تصادفی خبر داد که به مرگ فوجا سینگ، پیرترین دونده ماراتن جهان، انجامید.
پلیس هند پس از بررسی تصاویر دوربینهای نظارتی و جمعآوری قطعات چراغ خودرو در محل حادثه، توانست خودروی مورد نظر را شناسایی و مالک آن را دستگیر کند.
هارویندر سینگ، رئیس پلیس منطقه جالاندهار در اینباره گفت:«خودرو، یک دستگاه تویوتا فورچونر بود که چندین بار دستبهدست شده بود، اما نهایتاً موفق به شناسایی راننده شدیم.»
این حادثه تلخ دوشنبهشب گذشته در حوالی زادگاه فوجا سینگ، روستای بیاس در ایالت پنجاب روی داد.
طبق گزارشها، این دونده ۱۱۴ ساله در حاشیه جادهای روستایی در حال پیادهروی بود که با شدت از سوی یک خودروی شاسیبلند با سرعت بالا مورد اصابت قرار گرفت. راننده خودرو پس از برخورد از صحنه گریخت.
بهنقل از شاهدان محلی، شدت ضربه بهحدی بود که سینگ چندین متر به هوا پرتاب شد و در همان شب بر اثر جراحات جان خود را از دست داد.
پلیس هند با استناد به قانون مجازات کیفری هند (IPC)، پروندهای بهاتهام قتل غیرعمد و رانندگی بیملاحظه تشکیل داده است.
گزارشها حاکی از آن است که خانواده متهم در خارج از هند زندگی میکنند و وی اخیراً به کشور بازگشته بود.
فوجا سینگ که با لقب «توفان عمامهپوش» (Turbaned Tornado) شناخته میشد، در ۸۹ سالگی و پس از فوت پسرش در انگلیس دویدن را آغاز کرد.
او در سال ۲۰۱۱ با اتمام ماراتن تورنتو در سن ۱۰۰ سالگی به شهرت جهانی رسید؛ هرچند رکوردش بهدلیل نبود شناسنامه رسمی ثبت نشد.
بدون دیدگاه