آخرین تمرین تیم‌ ملی زنان پیش از مصاف با لبنان

آخرین تمرین تیم ملی زنان ایران پیش از مصاف با لبنان با تکیه بر تاکتیک‌ها برگزار شد.

آخرین تمرین تیم‌ ملی زنان پیش از مصاف با لبنان
امیر قزلباش
امیر قزلباش
نویسنده

تیم ملی فوتبال زنان ایران در مرحله‌ی انتخابی جام ملت‌ها در سومین مصاف خود به استقبال لبنان می‌رود. آخرین تمرین تیم ملی ایران، پیش از مصاف با لبنان سه‌شنبه، ۲۴ تیر در ورزشگاه پرنس حسین شهر امان برگزار شد که پیش از آن جلسه‌ی فنی با حضور بازیکنان و اعضای کادر فنی برگزار شد و تمرین روز با آنها مورد بررسی قرار گرفت.

تیم ملی زنان ایران (2)
مرضیه جعفری، سرمربی تیم زنان این تمرین ۶۰ دقیقه‌ای را با تکیه بر حرکات کششی، مرور ساختار دفاعی، حمله از جناحین، پاس‌کاری تحت فشار و اجرای ترکیب‌های هجومی، گذراند.

همچنین ضربات ایستگاهی، شوت از پشت محوطه و ضربات نهایی در موقعیت‌های ایستگاهی نیز از برنامه تمرین‌های آنها بود، دروازه‌بانان نیز به صورت اختصاصی تمرینات خود را برگزار کردند.

تیم ملی زنان ایران (3)
سومین دیدار تیم ملی فوتبال زنان کشورمان از مرحله انتخابی جام ملت‌های آسیا امروز، چهارشنبه 25 تیرماه از ساعت 16 به وقت محلی و ساعت 16:30 به وقت تهران در ورزشگاه ملک عبدالله دوم شهر امان برگزار می‌شود.

اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

ستاره‌های تیم ملی زنان به خط شدند جدید

ستاره‌های تیم ملی زنان به خط شدند

جعفری: با تمام وجود برای سربلندی ایران می‌جنگیم

جعفری: با تمام وجود برای سربلندی ایران می‌جنگیم

زنان اسپانیا با درخشش پوتیاس صعود کرد

زنان اسپانیا با درخشش پوتیاس صعود کرد

کاپیتان آلمان با یورو ۲۰۲۵ خداحافظی کرد

کاپیتان آلمان با یورو ۲۰۲۵ خداحافظی کرد

سحر زکریا