رسمی: هافبک پیشین آبی‌ها با قراردادی دو ساله سپاهانی شد

هافبک سابق استقلال با قراردادی دو ساله به سپاهان پیوست.

رسمی: هافبک پیشین آبی‌ها با قراردادی دو ساله سپاهانی شد
محسن قزلباش
محسن قزلباش
نویسنده

باشگاه سپاهان در ادامه فعالیت‌های خود در بازار تابستانی، یک خرید مهم دیگر را نهایی کرد. آرش رضاوند، هافبک باسابقه فوتبال ایران که در سال‌های اخیر از مهره‌های ثابت استقلال به‌شمار می‌رفت، با قراردادی دو ساله رسماً به جمع طلایی‌پوشان اصفهانی اضافه شد تا فصل آینده را زیر نظر محرم نویدکیا آغاز کند.

رضاوند که در پست هافبک میانی و بازی‌ساز تخصص دارد، فوتبال حرفه‌ای را از تیم نفت تهران آغاز کرد و پس از آن با پیراهن سایپا و فولاد تجربه‌اندوزی کرد. او در نهایت به استقلال پیوست و طی چند فصل حضورش در این تیم، به یکی از بازیکنان خط میانی آبی‌پوشان بود. اگرچه او در سالهای اخیر جزو چهره‌های پرانتقاد از سوی سکوهای آبی بوده اما حالا با پیوستن به سپاهان مسیر جدیدی را پیش گرفته و امیدوار است میان سپاهانی‌ها محبوب شود‌.

اکنون این هافبک ۳۱ ساله که سابقه بازی در تیم ملی امید ایران را نیز در کارنامه دارد، در شرایطی راهی اصفهان شده که سپاهان با رهبری مجدد نویدکیا پروژه‌ای جاه‌طلبانه را آغاز کرده و به دنبال کسب عنوان قهرمانی در لیگ برتر و موفقیت در جام حذفی و صعود از مرحله پلی‌آف لیگ نخبگان است.

خبر پیوستن رضاوند به سپاهان از هفته گذشته منتشر شده بود و حالا این باشگاه رسما از خرید جدیدش رونمایی کرد.


شناسه خبر: 18642
۲۳ تیر ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

در پرونده شکایت تراکتور از ریکاردو آلوز حق با چه کسی است؟

در پرونده شکایت تراکتور از ریکاردو آلوز حق با چه کسی است؟

علی لطیفی از استقلال و جادوی فوتبال می‌گوید

علی لطیفی از استقلال و جادوی فوتبال می‌گوید

استقلال – ذوب آهن (کارشناسی داوری)

استقلال – ذوب آهن (کارشناسی داوری)

وینسنت ابوبکر، هایجک احتمالی استقلال از پرسپولیس

وینسنت ابوبکر، هایجک احتمالی استقلال از پرسپولیس

فاطمه شکری