سقوط دو پلهای ایران در جدیدترین رنکینگ فیفا
رنکینگ جدید فیفا دقایقی قبل با رتبه بیستمی ایران در جهان و دومی در قاره آسیا، اعلام شد.
به گزارش هفت صبح، جدیدترین رنکینگ فیفا دقایقی پیش توسط سایت رسمی فیفا اعلام شد که تیم ملی ایران با دو پله سقوط نسبت به رتبه قبلی خود، در جایگاه بیستم جهان و دوم قاره آسیا قرار گرفت.

طبق رنکینگ ماه ژوئن فیفا، تیم ملی اسپانیا با وجود شکست در فینال لیگ ملتهای اروپا، جایگاه دوم را حفظ کرد و فرانسه نیز در رتبه سوم ماند. پرتغال نیز بعد از قهرمانی یک پله صعود کرد و حالا پشت سر برزیل در رده ششم قرار گرفته است. همچنین تیم ملی هلند، جای خود را به پرتغال داد و بلژیک نیز در جایگاه هشتم ایستاد.
ضمن آن که کرواسی به جمع ۱۰ تیم برتر برگشت و آلمان نیز با صعود جزئی در رتبه نهم قرار گرفت.
بالاتر از تیم ملی کشورمان نیز به ترتیب اروگوئه در رتبه شانزدهم، ژاپن در رتبه هفدهم، سنگال در جایگاه هجدهم و سوئیس در جایگاه نوزدهم ایستادند.
در رتبه بندی قاره کهن نیز به ترتیب ژاپن در رتبه اول، ایران در رتبه دوم، کره جنوبی سوم و استرالیا در جایگاه چهارم قرار گرفتند و قطر نیز در رتبه پنجم ایستاد.
مهمترین اخبار
- گریههای بی وقفه الناز ملک در جشنواره فجر؛ دلیل آن چه بود؟ ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
- عکس| انتشار اولین تصویر از فیلم غوطهور ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
- استوری دردناک مجید واشقانی؛ ملینا کوچولو تو جانم را سوزاندی ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
- استوری ناراحت کننده کمند امیرسلیمانی؛ من مانند وطنم شدم / خسته، زخمی… ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
- سوسن پرور در بدترین شرایط روحی قرار دارد؛ خانم بازیگر وصیت نامه هم نوشت ۱۴۰۴/۱۱/۱۶

بدون دیدگاه