آغاز بایرلورکوزن زیر نظر اریک تن هاخ!

نخستین جلسه تمرینی لورکوزن تحت هدایت اریک تن هاخ برگزار شد.

آغاز بایرلورکوزن زیر نظر اریک تن هاخ!
امیر قزلباش
امیر قزلباش
نویسنده

اریک تن هاگ، سرمربی هلندی جدید بایر لورکوزن، اولین جلسه تمرینی این تیم را برگزار کرد. با نزدیک به ۱۰۰ تماشاگر در هوای نامساعد، تن هاخ، بیست بازیکن از جمله ویکتور بونیفیس نیجریه‌ای، امین عدلی فرانسوی و یوناس هافمن را در اختیار داشت.

تن هاخ (1)
بازیکنانی که ماه گذشته در اردوی تیم ملی بودند، پس از گرفتن مرخصی غایب هستند و در تمرین روز دوشنبه حضور نداشتند.

باشگاه لورکوزن در بیانیه‌ای اعلام کرد که تمرکز اولیه روی تمرین با توپ در فضاهای تنگ بوده و پس از آن، قبل از یک مسابقه تمرینی، یک سری تمرینات آمادگی جسمانی و دویدن انجام شده است.

تن هاخ (2)
تن هاگ در حاشیه این تمرین گفت: «ما طی چند هفته گذشته به طور فشرده برای این شروع آماده شده بودیم و مشتاقانه منتظر شروع تمرینات و کار با بازیکنان بودیم.»

تن هاگ افزود: «آنچه تیم در سال‌های اخیر به دست آورده فوق‌العاده بوده است، اما این مربوط به گذشته است. ما اکنون به آینده نگاه می‌کنیم. من به توانایی‌مان برای ادامه رقابت در بالاترین سطح و توانایی‌مان برای ساختن دوباره یک تیم امیدوارکننده اطمینان دارم.»

تن هاخ (3)
لورکوزن باید بدون فلورین ویرتز، ستاره خود که به لیورپول رفته و جاناتان تاه، مدافع خود که به بایرن مونیخ پیوسته، به کار خود ادامه دهد. ماه آینده، این تیم برای اردوی تابستانی خود به ریودوژانیرو برزیل سفر خواهد کرد.


شناسه خبر: 15872
۱۷ تیر ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

اولین خرید تن هاخ در آلمان؛ کوانسا!

اولین خرید تن هاخ در آلمان؛ کوانسا!

ژابی بی انگیزه؛ بایرلورکوزن ۲ – دورتموند ۴

ژابی بی انگیزه؛ بایرلورکوزن ۲ – دورتموند ۴

خلاصه بازی فرایبورگ ۲ – بایرلورکوزن ۲ (هفته ۳۲ بوندسلیگا آلمان)

خلاصه بازی فرایبورگ ۲ – بایرلورکوزن ۲ (هفته ۳۲ بوندسلیگا آلمان)

خلاصه بازی بایرلورکوزن ۲ – آگزبورگ ۰

خلاصه بازی بایرلورکوزن ۲ – آگزبورگ ۰

مرتضی پاشایی