مجتبی حقدوست به فجرسپاسی پیوست
مجتبی حقدوست، هافبک فصل قبل پیکان، به فجرسپاسی شیراز پیوست.
به گزارش هفت صبح، مجتبی حقدوست، هافبک تهاجمی فصل گذشته هوادار، با امضای قراردادی دو ساله رسما به فجر سپاسی شیراز پیوست و بدین ترتیب فصل آینده را زیر نظر سرمربی استقلالی فجر یعنی پیروز قربانی سپری خواهد کرد.
حقدوست که در آستانه سی سالگی قرار دارد، فصل گذشته در یازده بازی با پیراهن هوادار به میدان رفت و توانست دو گل نیز برای شاگردان امیدرضا روانخواه به ثمر برساند.
او پیش از هوادار نیز تجربه بازی با پیراهن تیم های پرشماری همچون کارون خوزستان، نفت تهران، استقلال، فولاد، ذوب آهن و پیکان را در کارنامه دارد و اتفاقا به منظور گذراندن دوران سربازی خود، در فصل ۹۸-۱۳۹۷ نیز با پیراهن فجر در لیگ آزادگان به میدان رفته بود.
حالا حقدوست بعد از ارسلان مطهری، مهران موسوی، علیرضا رضایی و محمود مطلق زاده، تبدیل به پنجمین خرید این فصل فجر سپاسی شد و گفته میشود فرشید اسماعیلی و جعفر سلمانی نیز به احتمال زیاد جزو خرید های آینده فجری ها خواهند بود.
📢 مهمترین اخبار
- عکس| بیوگرافی و حواشی زندگی فریده دریامج و همسرش + عکس پسر و همسرش ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
- تصاویر| بیوگرافی و حواشی زندگی امیرخسرو عباسی دومین شوهر بهاره رهنما ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
- فیلم و عکس| رونمایی همایون شجریان از ماشین میلیاردی اش / گرانترین ماشین ایران در دست آقای خواننده ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
- فیلم| ویدئویی از الهام چرخنده پای دیگ نذری در مراسم عزاداری فاطمیه ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
- چیستان را باهوش ها حل کنند: آن چیست که هر چه می دویم به آن نمی رسیم؟ ۱۴۰۴/۰۹/۰۶

بدون دیدگاه