رسمی: جان دوران به فنرباغچه پیوست

جان دوران، مهاجم النصر عربستان، با انتقال قرضی به فنرباغچه ترکیه ملحق شد.

رسمی: جان دوران به فنرباغچه پیوست

جان جادر دوران طی توافقی بین دو باشگاه النصر عربستان و فنرباغچه به سوپرلیگ ترکیه منتقل شد.

این توافق شامل یک قرارداد قرضی یک‌ساله است که طی آن، این مهاجم در لیگ ترکیه و مراحل مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا به رقابت خواهد پرداخت.

دوران ۲۱ ساله در اوایل سال ۲۰۲۵ با انتقالی ۷۷ میلیون یورویی از استون ویلا، تیم سابق خود، به النصر عربستان منتقل شد. با این حال، دوران حضورش در فوتبال عربستان مطابق انتظار او پیش نرفت.

این مهاجم کلمبیایی پس از تنها ۶ ماه، از هیئت مدیره النصر خواست گزینه‌های دیگری را بررسی کنند و به مشکلات شخصی و عدم سازگاری با محیط جدید اشاره کرد.

در این موقعیت، فنرباغچه به‌عنوان گزینه‌ای مناسب برای هر دو طرف مطرح شد. این باشگاه ترکیه‌ای که تحت هدایت ژوزه مورینیو قرار دارد، موفق شد این انتقال قرضی را بدون بند خرید نهایی کند، به این معنا که دوران پس از جام جهانی ۲۰۲۶ به النصر باز خواهد گشت چون قرارداد او با تیم عربستانی تا سال ۲۰۳۰ ادامه دارد.
جان دوران (3)

بازگشت دوران به فوتبال اروپا

دوران در طول حضورش در استانبول تلاش خواهد کرد تا دوباره به اوج رقابت در جهان فوتبال بازگردد. این فصل برای جاه‌طلبی‌های او جهت ماندن در فهرست تیم ملی کلمبیا و کسب جایگاهی در فهرست جام جهانی کلیدی خواهد بود.

اگرچه در قرارداد او حقوق سالانه ۱۰ میلیون یورو گنجانده شده اما این مبلغ توسط فنرباغچه پرداخت نخواهد شد. النصر همچنان حقوق کامل این بازیکن را پرداخت خواهد کرد که این انتقال را به فرصتی کم‌هزینه برای باشگاه ترکیه‌ای تبدیل می‌کند.


شناسه خبر: 15389
۱۵ تیر ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

گلایه سنت مکسیمین از پزشکان فنرباغچه

گلایه سنت مکسیمین از پزشکان فنرباغچه

مورینیو: برای کیوو موفقیت می‌خواهم اما امیدوارم اینتر هرگز دوباره سه‌گانه نگیرد!

مورینیو: برای کیوو موفقیت می‌خواهم اما امیدوارم اینتر هرگز دوباره سه‌گانه نگیرد!

شایعه دیدار کارتال و علی کوچ حقیقت دارد؟

شایعه دیدار کارتال و علی کوچ حقیقت دارد؟

سردار دورسون و تمرین چالشی

سردار دورسون و تمرین چالشی

مژده لواسانی