ابراز ناراحتی فن دایک از درگذشت ژوتا

ویرجیل فن دایک، کاپیتان هلندی لیورپول، واکنش تلخی به درگذشت دیوگو ژوتا و برادرش نشان داد.

ابراز ناراحتی فن دایک از درگذشت ژوتا
امیر قزلباش
امیر قزلباش
نویسنده

ویرجیل فن دایک، کاپیتان لیورپول، عمیقاً از مرگ هم‌تیمی‌اش دیوگو ژوتا که به همراه برادرش آندره سیلوا صبح پنجشنبه در یک تصادف رانندگی جان باخت، متأثر شد و ابراز ناراحتی کرد.

این بازیکن هلندی در صفحه اینستاگرام خود نوشت : «باورم نمی‌شود و نمی‌خواهم باور کنم. کاملاً ویران شده‌ام، در شوک و ناباوری. چه انسانی، چه بازیکنی. اما از همه مهم‌تر، چه همسر و پدر فوق‌العاده‌ای، یک آدم به تمام معنا.

شما برای تک تک ما خیلی مهم بودید و همیشه خواهید بود! این بی‌رحمانه و ناعادلانه و فراتر از باور است. قلب من برای همه خانواده زیبای شما، روت (همسر جوتا) و فرزندانتان می‌سوزد. به شما قول می‌دهم که در این دوران سخت و پس از آن، ما همیشه در کنار خانواده شما خواهیم بود.

یک قهرمان برای همیشه، شماره ۲۰ برای همیشه. افتخار بزرگی بود که در زمین در کنار شما ایستادم و خارج از زمین دوست شما بودم. ما بیش از آنچه کلمات بتوانند بیان کنند، دلتنگ شما خواهیم بود و هرگز شما را فراموش نخواهیم کرد. میراث شما زنده خواهد ماند و ما از این بابت مطمئن خواهیم شد! روحتان شاد دیوگو و آندره.»


شناسه خبر: 14287
۱۳ تیر ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

صلاح از هری کین و وین رونی بهتر است

صلاح از هری کین و وین رونی بهتر است

خلاصه بازی لیورپول ۴ – بورنموث ۲

خلاصه بازی لیورپول ۴ – بورنموث ۲

کریستال پالاس ۳ – لیورپول ۲ (ضربات پنالتی)

کریستال پالاس ۳ – لیورپول ۲ (ضربات پنالتی)

کریستال پالاس ۲(۳) – لیورپول ۲(۲) سوپرجام انگلیس

کریستال پالاس ۲(۳) – لیورپول ۲(۲) سوپرجام انگلیس

بهنوش بختیاری 1