رضاییان رسمی با استقلال تمدید کرد
رامین رضاییان، ستاره مازندرانی استقلال، دقایقی پیش رسما قراردادش را با این باشگاه به مدت یک فصل دیگر تمدید کرد.
دقایقی بعد از ورود رامین رضاییان به محل باشگاه استقلال، قرارداد بهترین گلزن فصل گذشته آبی های پایتخت با این تیم رسما به مدت یک فصل دیگر تمدید شد.
رضاییان فصل قبل با جدایی از سپاهان، در انتقالی پرسروصدا،استقلال را برای ادامه دوران حرفه ای خود برگزید و اتفاقا در فصل کابوس وار آبیها، عملکرد بسیاری خوبی از خود برجای گذاشت و با ثبت سیزده گل و پنج پاس گل، بهترین بازیکن استقلال لقب گرفت.
در نهایت فصل پرفراز و نشیب رامین و استقلال با قهرمانی در جام حذفی به پایان رسید و مصاحبه رضاییان بعد از پیروزی مقابل ملوان، شایعات زیادی را در خصوص جدایی احتمالی او از استقلال را مطرح کرد.
با این وجود پس از مذاکرات طولانی و چند مرحله ای مدیران باشگاه و رضاییان، قرارداد رامین با استقلال رسما به مدت یک فصل دیگر تمدید شد تا خبر بسیار خوبی در روزهای بی سروصدای نقل و انتقالاتی استقلال تقدیم به هواداران این تیم شود.
گفتنی است رضاییان ۳۵ ساله پیش از استقلال سابقه پوشیدن پیراهن تیم های پرشماری از جمله سپاهان، پرسپولیس، الشحانیه، الدحیل، السیلیه، اوستنده، راه آهن و صبای قم را در کارنامه دارد. جالب آنکه رامین با ۹۷ گل زده در دوران حرفه ای، شانس بسیار زیادی برای سه رقمی کردن گل های خود در فصل آینده خواهد داشت و حالا این مهم را میتواند با پیراهن شماره ۱۰ استقلال به دست بیاورد.
لازم به ذکر است که مدیران باشگاه استقلال مذاکرات با روزبه چشمی، دیدیه اندونگ و سیدحسین حسینی برای تمدید قرارداد را نیز تا مراحل پایانی پیش برده اند. همچنین امیرمحمد رزاقی نیا و عارف آقاسی تاکنون به صورت رسمی به جمع شاگردان ریکاردو ساپینتو اضافه شده اند.
📢 مهمترین اخبار
- خلاصه بازی سپاهان 1 – 2 استقلال ۱۴۰۴/۱۰/۱۱
- عکس| دکوراسیون لوکس و شاهانه خانه مهران مدیری؛ اتاق خواب دختر و پسرش چقدر شیکه/ شبیه یه رویا میمونه! ۱۴۰۴/۱۰/۱۱
- عکس| عینک میلیون دلاری ونوس کانلی بازیگر دورگه ایرانی_روسی ۱۴۰۴/۱۰/۱۱
- عکس| ترلان پروانه با تور عروسی گلدار؛ خانم بازیگر ایام قدیم رو برامون زنده کرد! ۱۴۰۴/۱۰/۱۰
- قسمت سوم «وحشی» چگونه مسیر سریال را عوض کرد؟ ۱۴۰۴/۱۰/۱۰

بدون دیدگاه