اولین خرید تن هاخ در آلمان؛ کوانسا!

جرل کوانسا، مدافع جوان لیورپول، با امضای قراردادی چهار ساله رسما به لورکوزن پیوست.

اولین خرید تن هاخ در آلمان؛ کوانسا!
امیر قزلباش
امیر قزلباش
نویسنده

جرل کوانسا، مدافع جوان لیورپول، با امضای قراردادی پنج ساله رسما به بایرلورکوزن پیوست تا نخستین خرید اریک تن هاخ در پنجره نقل و انتقالات تابستانی تبدیل شود.

مبلغ انتقال کوانسای ۲۲ ساله، ۳۰ میلیون پوند به عنوان هزینه اولیه و ۵ میلیون پوند به‌صورت بندهای پاداشی لحاظ شده است. لیورپول بند بازخرید کوانسا را در اختیار دارد که از مبلغ ۶۰ میلیون یورو به‌علاوه‌ی بندهای پاداش آغاز می‌شود و طبق توافق، این بند بازخرید از سال ۲۰۲۷ در دسترس باشگاه انگلیسی قرار می‌گیرد.

کوانسا از سال ۲۰۲۱ با پیراهن لیورپول به میدان رفته و در ۳۰ بازی موفق به ثبت دو گل شد. در این بین او یک فصل را به طور قرضی در بریستول سیتی حضور داشت و حالا برای اولین بار به عنوان لژیونر، فوتبالش را خارج از انگلیس دنبال خواهد کرد.

گفتنی است انتقال کوانسا به لورکوزن در شرایطی رسمی شد که فلورین ویرتز، ستاره فصل گذشته لورکوزن، فصل آینده را در آنفیلد به میدان خواهد رفت.


شناسه خبر: 13535
۱۱ تیر ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

ژابی بی انگیزه؛ بایرلورکوزن ۲ – دورتموند ۴

ژابی بی انگیزه؛ بایرلورکوزن ۲ – دورتموند ۴

خلاصه بازی فرایبورگ ۲ – بایرلورکوزن ۲ (هفته ۳۲ بوندسلیگا آلمان)

خلاصه بازی فرایبورگ ۲ – بایرلورکوزن ۲ (هفته ۳۲ بوندسلیگا آلمان)

خلاصه بازی بایرلورکوزن ۲ – آگزبورگ ۰

خلاصه بازی بایرلورکوزن ۲ – آگزبورگ ۰

نفس بازغی