هشدار ؛ مصرف چای کیسه‌ای چه خطراتی را در پی دارد؟

هشدار ؛ مصرف چای کیسه‌ای چه خطراتی را در پی دارد؟
عسل افشاری
عسل افشاری
نویسنده

به گزارش پلاس ، چای کیسه‌ای به عنوان یک نوشیدنی محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان، به دلیل راحتی و سرعت آماده‌سازی جایگاه ویژه‌ای در سبد غذایی بسیاری از افراد دارد؛ اما در سال‌های اخیر نگرانی‌هایی در مورد مضرات احتمالی این نوع چای مطرح شده است.

برخی مطالعات نشان می‌دهند که کیسه‌های چای ممکن است حاوی مواد شیمیایی باشند که با قرار گرفتن در معرض آب داغ، وارد چای شده و برای سلامتی مضر باشند. در این بخش از نمناک به بررسی دقیق‌تر این موضوع پرداخته و به این سوال پاسخ خواهیم داد که آیا چای کیسه‌ای واقعاً برای سلامتی مضر است و چه عواملی می‌تواند بر کیفیت چای کیسه‌ای تأثیرگذار باشد.

میکروپلاستیک در چای؛ خطری جدی برای سلامتی
بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که چای‌های کیسه‌ای مبتنی بر پلیمر به هنگام برخورد با آب داغ، میکروپلاستیک‌ها و نانوپلاستیک‌ها (MNPLs) را آزاد می‌کنند. این مواد ممکن است برای بسیاری از دوستداران چای نگران‌کننده باشد چرا که در سرتاسر بدن پخش شده و بسیار هم مضر است.

خطرات جذب ذرات پلاستیکی توسط بدن
این ذرات ریز می‌توانند توسط سلول‌های روده جذب شده و به بخش‌های مختلف بدن منتقل شوند. در این پژوهش از کیسه‌های چای ساخته شده از پلیمر‌های نایلون-۶، پلی پروپیلن و سلولز استفاده شد. هنگام استفاده از پلی پروپیلن، حدود ۱.۲ میلیارد ذره در هر میلی لیتر آزاد شد. برای سلولز، حدود ۱۳۵ میلیون ذره و برای نایلون-۶، حدود ۸.۱۸ میلیون ذره در هر میلی لیتر آزاد شدند که جای نگرانی خواهد داشت.

با توجه به این یافته‌ها، بهتر است در انتخاب نوع چای و بسته‌بندی آن دقت بیشتری داشته باشید.

راه چاره چیست؟ کدام چای کیسه‌ای سالم است؟
اولین چیزی که به عنوان پاسخ میتوان گفت، این است که تا حد امکان از مصرف چای با کیسه‌های پلاستیکی دوری کنید. همانطور که در این مطالعه ثابت شده است، آن‌ها می‌توانند مواد شیمیایی مضر بالقوه را وارد نوشیدنی شما کنند. البته حتی کیسه‌های چای کاغذی نیز می‌توانند ذرات پلاستیکی در درزگیر خود داشته باشند. پس چه چیزی می‌توان خرید که از سلامت آن مطمئن بود؟

چای کیسه‌ای را انتخاب کنید که کاملاً زیست تخریب پذیر، بدون پلاستیک، ارگانیک یا ساخته شده از مواد گیاهی باشد.

عبارت دیگری که باید به دنبال آن باشید کیسه‌های چای است که می‌گویند “فاقد اپی کلروهیدرین” هستند، این اسم متعلق به ماده شیمیایی است که برخی تولید کنندگان برای جلوگیری از شکستن سریع کیسه‌ها به آن اضافه می‌کنند.


شناسه خبر: 46436
۲۲ شهریور ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

تصویری عاشقانه از غزل شاکری و جانانش در آغوش هم + عکس جدید

تصویری عاشقانه از غزل شاکری و جانانش در آغوش هم + عکس

روبرتو پیاتزا: آماده شروع مسابقات جهانی هستیم جدید

روبرتو پیاتزا: آماده شروع مسابقات جهانی هستیم

آدم باهوشی هستید؟/ چیستان یک واژه بگوید که همه حروف در آن باشد جدید

آدم باهوشی هستید؟/ چیستان یک واژه بگوید که همه حروف در آن باشد

هشدار ؛ مصرف چای کیسه‌ای چه خطراتی را در پی دارد؟ جدید

هشدار ؛ مصرف چای کیسه‌ای چه خطراتی را در پی دارد؟

غزل شاکری