به گزارش پلاس، ما میتوانیم مقادیر توصیهشده ویتامین سی را از غذاهای مختلف ازجمله موارد زیر دریافت کنیم:
مرکبات (مثل پرتقال)، فلفل قرمز و سبز و کیوی که مقدار ویتامینسی زیادی دارند.
سایر میوهها و سبزیها، مانند کلم بروکلی، توت فرنگی، طالبی، سیبزمینی پخته و گوجهفرنگی
برخی از غذاها و نوشیدنیهایی که با ویتامینسی غنیشدهاند. برای اینکه بدانیم آیا ویتامینسی به یک محصول غذایی اضافهشده است، باید برچسب روی محصول را بررسی کنیم.
ویتامینسی در غذا ممکن است با نگهداری طولانیمدت و پختن کاهش یابد. بخارپز کردن یا استفاده از مایکروویو ممکن است میزان کاهش ویتامینسی ناشی از پختوپز را کمتر کند. خوشبختانه، بسیاری از بهترین منابع غذایی ویتامین سی، مانند میوهها و سبزیها، معمولاً بهصورت خام مصرف میشوند.
بدون دیدگاه