هرگز به این خوراکی به صورت خام لب نزنید

هرگز به این خوراکی به صورت خام لب نزنید
عسل افشاری
عسل افشاری
نویسنده

به گزارش پلاس، مصرف جگر به صورت خام و نیمه پخته، می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم، شود.

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگر‎‌خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟، مطرح کرد: اگرچه گوشت و جگر‌ یکی از منابع غنی آهن به حساب می‌آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.

بنابراین، برای رفع کم‌‎خونی باید از پخت کامل جگر‌ و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.

منبع: وبدا


شناسه خبر: 12976
۱۰ تیر ۱۴۰۴
اشتراک‌گذاری:
بدون دیدگاه
چیستان را باهوش ها حل کنند: آن چیست که هم نان دارد هم ماه و هم درمانگاه؟