هرگز به این خوراکی به صورت خام لب نزنید
به گزارش پلاس، مصرف جگر به صورت خام و نیمه پخته، میتواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماریهای عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم، شود.
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگرخام باعث رفع کمخونی میشود؟، مطرح کرد: اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب میآید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته میتواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماریهای عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.
بنابراین، برای رفع کمخونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.
منبع: وبدا
📢 مهمترین اخبار
- عکس| سفر در زمان ؛ محمدعلی فردین در مغازه فرش فروشیاش همراهِ پسرش و رضا صفاییپور؛ دهه ۷۰ ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
- عکس| سفر زمان؛ چهرۀ «افسر اسدی» در 28 سالگی در دومین فیلمش؛ سال 64 ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
- عکس| نگاهی به چیدمان هنری خانه مهسا حجازی ؛ بازیگر سریال تاسیان چقدر خوش سلیقه است ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
- ویدیو| از شوهرم متنفر بودم خیلی حرصمو در میآورد… / ناگفتههای حدیث میرامینی از رابطهاش قبل از ازدواج ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
- عکس| جدیدترین تصاویر کیسان دیباج؛ آقایون خوش سلیقه ار ژستها الهام بگیرید ۱۴۰۴/۰۹/۳۰

بدون دیدگاه