پدر امیرمحمد خالقی، دانشجوی نخبه، قاتل فرزندش را بخشید؛ پرونده وارد مرحله صلح تاریخی شد!

پدر امیرمحمد خالقی، دانشجوی نخبه دانشگاه تهران، با گذشت از حق قصاص قاتل پسرش، پرونده جنایی را به مرحله‌ای جدید و تاریخی از صلح و سازش رساند.

پدر امیرمحمد خالقی، دانشجوی نخبه، قاتل فرزندش را بخشید؛ پرونده وارد مرحله صلح تاریخی شد!
مژگان نبوی
مژگان نبوی
نویسنده

به گزارش پلاس، پدر امیرمحمد خالقی، دانشجوی نخبه دانشگاه تهران، با حضور در دادسرای جنایی تهران از حق قصاص قاتل فرزندش گذشت و پرونده با برگزاری جلسه صلح و سازش وارد مرحله جدیدی شد.

Capture

پدر امیرمحمد خالقی، دانشجوی نخبه دانشگاه تهران، صبح امروز با حضور در دادسرای جنایی تهران، قاتل فرزندش را مورد عفو قرار داد.

بر اساس این گزارش، جلسه صلح و سازش با حضور قاتل و اولیای دم برگزار شد و با تلاش‌های دکتر محمد شهریاری، سرپرست دادسرای جنایی تهران، پدر امیرمحمد از حق قصاص گذشت.

گفته می‌شود اولیای دم ضمن اعلام گذشت خود، شرط کردند قاتل دو روز در هفته به انجام کارهای عام‌المنفعه بپردازد.

این تصمیم در چارچوب فرآیند صلح و سازش قضایی و با هدف ترویج فرهنگ گذشت و اصلاح اجتماعی اتخاذ شده است.

منبع: برترین‌ها

📢 مهم‌ترین اخبار


شناسه خبر: 121204
۱۶ دی ۱۴۰۴
اشتراک‌گذاری:
بدون دیدگاه
نسیم ادبی با استایلی شیک و رسمی در اکران «آن دیگری»؛ خانم بازیگر همه نگاه‌ها را به خود خیره کرد