شهاب حسینی: ممنوع‌التصویری‌ام رحمتی بود تا بازیگر شوم، نه مجری شبکه دو

شهاب حسینی: ممنوع‌التصویری‌ام رحمتی بود تا بازیگر شوم، نه مجری شبکه دو

مجری برنامه اینترنتی همرفیق که در برنامه ای که میزبان پیمان و مهراب قاسم‌خانی بود به بیان خاطره‌ای از دوران اجرایش در صداوسیما پرداخت و اظهار داشت: روزگاری در سال 77 برای تلویزیون برنامه اجرا می‌کردم. یک روز صبح حراست شبکه 2 من را به داخل مجموعه راه نداد و اعلام کرد که واحد تامین نیروی انسانی گفته ما به این افراد نیازی نداریم.

شهاب حسینی افزود: آن روز من درخواست کردم که آقای مدیر را ببینم. به او گفتم من 2 سال است دارم کار می کنم و شما نباید من را رها کنید. آقای مدیر پاسخ داد من دلیل قطع همکاری با شما را نمی‌دانم. این طوری تشخیص داده شده است.

این بازیگر و مجری با یادآوری تمایلش به بازیگری در دهه هفتاد گفت: از مدیر پرسیدم من شاید بخواهم بازی کنم. آیا من ممنوع التصویر هستم؟ مدیر هم پاسخ داد من اگر جای شما بودم بازی نمی کردم. چون این کار به پشتوانه و تاریخ اجرای شما لطمه می‌زند. من از مدیر پرسیدم شما من را اخراج کردید. آن وقت نگران رزومه من هم هستید؟

بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن و بازیگر فیلم جدایی نادر از سیمین با اشاره به جمله‌ای از شیخ ابوالحسن خرقانی توضیح داد: در مرقد ایشان نوشته شده هر که آمد نانش دهید و از ایمانش مپرسید. چه آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد البته بر خوان بوالحسن به نان ارزد. این مرام خیلی قشنگ است. چون ما تصمیم گیرنده وجود یا عدم وجود همدیگر نیستیم.

مهراب قاسم ‌خانی، مهمان برنامه همرفیق که به گفته خودش هفت سال است اجازه همکاری با تلویزیون را ندارد با تایید سخنان شهاب حسینی گفت: در گذشته با وجود این که من و مدیران تلویزیون اختلاف سلیقه جدی داشتیم؛ ولی رابطه‌مان خیلی خوب بود. با مدیران در جلسات طولانی هم چانه می‌زدیم و بحث می‌کردیم. یک هدف مشترک وجود داشت که سر آن هدف به تعامل می رسیدیم. صحبت‌هایمان در این جهت بود که می خواهیم برنامه ای جذاب تولید کنیم.

این فیلمنامه‌نویس افزود: در گذشته اتفاقی می افتاد که نفعش برای همه بود و اختلاف سلیقه تبدیل به دشمنی نمی شد. الان این طوری شده که می‌گویند چون طبق سلیقه ما فکر نمی‌کنی نباش.

همرفیق یک برنامه ترکیبی و گفت‌وگو محور با کارگردانی و اجرای شهاب حسینی و تهیه کنندگی حسن خدادادی است. در هر قسمت از این برنامه، هنرمندان و چهره‌های سرشناسی به عنوان مهمان حضور دارند.


شناسه خبر: 11517
۰۶ تیر ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

فیلم| بوسه جنجالی شهاب حسینی به همسر جوانش جلوی چشم همه جدید

فیلم| بوسه جنجالی شهاب حسینی به همسر جوانش جلوی چشم همه

تصاویر | سیر تا پیاز شهاب حسینی و زن اول و دومش

تصاویر | سیر تا پیاز شهاب حسینی و زن اول و دومش

تصاویر| سیر تا پیاز زندگی پریچهر قنبری زن اول شهاب حسینی

تصاویر| سیر تا پیاز زندگی پریچهر قنبری زن اول شهاب حسینی

فیلم | رونمایی شهاب حسینی از همسر جوان و پسر خوشتیپش

فیلم | رونمایی شهاب حسینی از همسر جوان و پسر خوشتیپش