هوشنگ مرادی کرمانی در بیمارستان

هوشنگ مرادی کرمانی به علت ناراحتی قلبی در بیمارستان بستری است.

هوشنگ مرادی کرمانی در بیمارستان
عسل افشاری
عسل افشاری
نویسنده

به گزارش تی وی پلاس، هومن مرادی کرمانی، فرزند هوشنگ مرادی کرمانی، نویسنده پیشکسوت با اعلام خبر بستری پدرش گفت او به علت ناراحتی قلبی  از روز جمعه (۱۶ خرداد) در بخش سی‌سی‌یو بستری شده و امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد) با اجازه پزشک و بهبودی نسبی به بخش منتقل شده است.

براساس گزارش ایسنا، هوشنگ مرادی کرمانی زاده‌ ۱۶ شهریور ۱۳۲۳ در روستای سیرچ از توابع بخش شهداد کرمان است. تا کلاس پنجم ابتدایی در آن روستا درس خواند و همراه پدربزرگ و مادربزرگش زندگی کرد.

مرادی کرمانی سال ۱۳۵۳ داستان «قصه‌های مجید» را خلق کرد که شهرت زیادی دارد. «شما که غریبه‌ نیستید»، «مهمان مامان»، «خمره»، «پلو خورش»، «قاشق چای‌خوری»، «مربای شیرین»، «بچه‌های قالیباف‌خانه» و «ته خیار» از جمله‌ دیگر آثار این نویسنده است.

آثار مرادی کرمانی به زبان‌هایی همچون آلمانی، انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی، هلندی، عربی، ارمنی و هندی ترجمه شده‌ است،

هوشنگ مرادی کرمانی چند سال پیش گفته بود: معتقدم نویسنده مانند بوکسور و فوتبالیست و … یک دوره‌ای دارد و تمام می‌شود؛ دوره من تمام شده و دیگر نمی‌خواهم بنویسم، البته اگر بتوانم.


شناسه خبر: 8494
۱۸ خرداد ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

سمیعی: هولدینگ با گزینه من، فاتح تریم موافقت نکرد جدید

سمیعی: هولدینگ با گزینه من، فاتح تریم موافقت نکرد

دلخوری‌های سمیعی و نکونام هچنان ادامه دارد جدید

دلخوری‌های سمیعی و نکونام هچنان ادامه دارد

غرامت سنگین بازیکنان بوسنیایی از باشگاه استقلال جدید

غرامت سنگین بازیکنان بوسنیایی از باشگاه استقلال

واکنش سمیعی به دخالت پسر شهریاری در باشگاه استقلال جدید

واکنش سمیعی به دخالت پسر شهریاری در باشگاه استقلال