تاج دختر شایسته جهان بر سر نماینده تایلند نشست؛ نماینده انگلیس اعتراض کرد

رقابت امسال دختر شایسته جهان با تاج‌گذاری «اوپال سوچاتا چوانگ‌سری» نماینده تایلند به پایان رسید اما «میلا مِگی»، نماینده انگلستان در پس‌زمینه این مراسم پر زرق و برق، برگزارکنندگان را به سوءاستفاده از خودش و دیگر شرکت‌کنندگان متهم کرده است.

تاج دختر شایسته جهان بر سر نماینده تایلند نشست؛ نماینده انگلیس اعتراض کرد
عسل افشاری
عسل افشاری
نویسنده
به گزارش تی وی پلاس، هفتاد و دومین دوره مسابقه جهانی دختر شایسته، روز شنبه در شهر حیدرآباد در جنوب هند برگزار شد.

در پایان این رقابت «اوپال سوچاتا چوانگ‌سری» از میان ۱۰۸ شرکت‌کننده، تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت. «هست دِرج آدماسو»، نماینده اتیوپی نیز به عنوان نفر دوم معرفی شد.

تاج این دوره را «کریستینا پیشکووا»، برنده سال گذشته به «چوانگ‌سری» اهدا کرد.

«چوانگ‌سری» در گفت‌وگو با یکی از خبرگزاری‌های هند گفت: «احساس غرور و خوشحالی زیادی دارم. افتخار می‌کنم که توانستم نخستین تاج دختر شایسته جهان را به تایلند بیاورم. امیدوارم مردم کشورم به من افتخار کنند. اگر فرصتی پیش بیاید، دوست دارم در فیلم‌های بالیوودی بازی کنم.»

23

اوپال سوچاتا چوانگ‌سریAP Photo

اعتراض نماینده انگلستان

اما هم‌زمان با مراسم تاج‌گذاری، جنجالی تازه در حاشیه این رویداد شکل گرفته است. «میلا مگی»، دختر شایسته انگلستان برگزارکنندگان را متهم کرده که از او تنها به‌عنوان «ویترین تبلیغاتی» استفاده کرده‌اند.

روزنامه گاردین به نقل از «مگی» نوشته که او با هدف تبلیغ کارزار آموزشی‌اش برای گنجاندن آموزش احیای قلبی-ریوی، سی‌پی‌آر، در برنامه درسی مدارس در این مسابقه شرکت کرده بود. با این حال او قبل از فینال بزرگ در روز شنبه محل برگزاری را ترک کرد و گفت احساس می‌کند او و دیگر دختران صرفا برای سرگرم‌کردن سرمایه‌گذاران در آنجا حضور دارند.

تاج این دوره را «کریستینا پیشکووا»، برنده سال گذشته به «چوانگ‌سری» اهدا کرد

سازمان برگزارکننده مسابقه در بیانیه‌ای، اظهارات میلا مگی را «نادرست و افترا‌آمیز» خوانده و گفته که این حرف‌ها «کاملا بی‌اساس و در تضاد با واقعیت حضور او» در این رقابت بوده است.

جولیا مورلی، مدیر اجرایی این سازمان در گفت‌وگو با روزنامه هندو ادعا کرد که «مگی» به این دلیل مسابقه را ترک کرده که فکر می‌کرد شانسی برای برنده‌شدن ندارد.

21

در پاسخ، مگی این اظهارات را «خصمانه و تلخ» خوانده و گفت دلیل خروجش از مسابقه، پایبندی به ارزش‌های شخصی‌اش بوده است. او گفت:«می‌خواستم از چیزی که به آن باور دارم دفاع کنم، اما این رقابت با ارزش‌های من هم‌خوانی نداشت.»

او همچنین افزود: «احساس کردم تصویری دروغین از سیستمی به من ارائه شده که ادعا دارد زیبایی با هدف را ترویج می‌کند؛ سیستمی که قرار است بر فعالیت‌های اجتماعی و دغدغه‌های شخصی تکیه داشته باشد. فکر کردم این فرصتی است تا در سطح جهانی درباره کارزار احیای قلبی-ریوی را جدی بگیر صحبت کنم. این کارزار درباره ظاهر من، لباس من یا ایستادن روی صحنه نیست.»

مگی ادعا کرده که خودش و دیگر شرکت‌کنندگان بیشتر برای سرگرم‌کردن مهمانان به این مراسم دعوت شده بودند و فرصت چندانی برای معرفی هدف‌های‌شان نداشتند.


شناسه خبر: 6013
۱۳ خرداد ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

نقد و بررسی فیلم Locked | محبوس در بی‌محتوایی جدید

نقد و بررسی فیلم Locked | محبوس در بی‌محتوایی

تام کروز حین فیلم‌برداری Mission: Impossible 8 برای لحظاتی زیر آب گرفتار شد جدید

تام کروز حین فیلم‌برداری Mission: Impossible 8 برای لحظاتی زیر آب گرفتار شد

اندی سمبرگ و جیسون موموآ در فیلم جدید نتفلیکس حضور دارند جدید

اندی سمبرگ و جیسون موموآ در فیلم جدید نتفلیکس حضور دارند

فیلم ترسناکی از بازی Phasmophobia ساخته خواهد شد جدید

فیلم ترسناکی از بازی Phasmophobia ساخته خواهد شد