قتل پدر مرتضی خواننده آهنگ آهوی دشت زنگاری/ پدرم پهلوان بود او را به گلوله بستند

مرتضی برجسته ، خواننده قدیمی و شناخته‌شده موسیقی ایرانی، در بخشی از خاطرات خود به جزئیاتی از سرنوشت تلخ پدرش اشاره کرد و از نحوه کشته شدن او در عراق پرده برداشت.

قتل پدر مرتضی خواننده آهنگ آهوی دشت زنگاری/ پدرم پهلوان بود او را به گلوله بستند
عسل افشاری
عسل افشاری
نویسنده
به گزارش تی وی پلاس، برجسته با اشاره به اینکه تنها ۱۶ سال داشته که پدرش را از دست داده، گفت: پدر من در عراق کشته شد.

تیمور بختیار، رئیس وقت ساواک ایران، که برای طراحی کودتا علیه حکومت وقت ایران به عراق رفته بود و با صدام حسین دیدار داشت، پدر من را به دلیل توانایی‌ها و نفوذی که داشت، فراخواند.

او افزود: پدرم را می‌شناختند که چقدر پهلوان بود و چه قابلیت‌هایی داشت. وقتی تیمور بختیار او را صدا زد، نمی‌دانست اطرافیان پدرم همگی از افراد پهلوان و ورزیده هستند.

پدر من و یکی دیگر از همراهانش را هم در همان شکارگاه دستگیر و همان‌جا ترور کردند. آن مکان به گفته برخی، بهترین نقطه برای انجام این نوع عملیات بود؛ جایی که امکان مقاومت یا نجات چندانی وجود نداشت.


شناسه خبر: 5588
۱۰ خرداد ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

خلاصه بازی کپنهاگن ۲ – بایرلورکوزن ۲ جدید

خلاصه بازی کپنهاگن ۲ – بایرلورکوزن ۲

نگاه روز | تیپ و استایل جدید صدف اسپهبدی در یک مراسم خاص جدید

نگاه روز | تیپ و استایل جدید صدف اسپهبدی در یک مراسم خاص

عکس | مادرزن سابق امیر تتلو را دیده اید؟ + ماجرای رابطه سحر قریشی و تتلو جدید

عکس | مادرزن سابق امیر تتلو را دیده اید؟ + ماجرای رابطه سحر قریشی و تتلو

فیلم| آبروریزی جدید صداوسیما علیه خانواده رحمان عموزاد جدید

فیلم| آبروریزی جدید صداوسیما علیه خانواده رحمان عموزاد

صدف اسپهبدی