استوری احساسی ابوالفضل جلالی به یاد مادربزرگش

استوری احساسی ابوالفضل جلالی به یاد مادربزرگش

یکی از مهم‌ترین دلایل این افت ناگهانی، به غم از دست دادن مادربزرگش برمی‌گردد. جلالی بارها اعلام کرده بود که وابستگی عاطفی زیادی به مادربزرگش دارد و این داغ بزرگ، تأثیر زیادی بر روحیه و انگیزه او در هفته‌های پایانی لیگ گذاشت.

ابوالفضل جلالی در این مدت تلاش زیادی کرد تا بتواند با ارائه یک عملکرد عالی و گلزنی، این موفقیت‌ها را به روح مادربزرگش تقدیم کند. او حالا در آستانه دیدار فینال، تصویری از پیراهنی که قصد دارد زیر لباس اصلی خود بپوشد در صفحه اینستاگرامش منتشر کرده است.

روی این پیراهن تصویری از مادربزرگش نقش بسته و جلالی با جمله «جات همیشه تو قلبمه» خطاب به او، احساسات خود را بروز داده است. این تصویر و جمله «خدایا به امید خودت» که همراه آن نوشته شده، نشان می‌دهد جلالی با انگیزه‌ای مضاعف قصد دارد در بازی امشب بدرخشد و قهرمانی را به یاد مادربزرگ فقیدش جشن بگیرد.

حالا همه نگاه‌ها به عملکرد ابوالفضل جلالی در این دیدار سرنوشت‌ساز دوخته شده است. او نه تنها می‌تواند با ارائه یک بازی درخشان نقش مهمی در قهرمانی احتمالی استقلال ایفا کند، بلکه در صورت فتح جام، احتمالاً با همان پیراهنی که به یاد مادربزرگش طراحی کرده در جشن قهرمانی حاضر خواهد شد. این اقدام می‌تواند لحظه‌ای احساسی و ماندگار در تاریخ باشگاه استقلال و فوتبال ایران رقم بزند. امشب، دیداری فراتر از فوتبال برای ابوالفضل جلالی خواهد بود.


شناسه خبر: 5136
۰۸ خرداد ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

سلیمی: از استقلال جدا شدم اما دوست داشتم بمانم جدید

سلیمی: از استقلال جدا شدم اما دوست داشتم بمانم

هوادار استقلال: از عیسی آل‌کثیر نفرت داریم! جدید

هوادار استقلال: از عیسی آل‌کثیر نفرت داریم!

خروج حردانی از باشگاه بدون مصاحبه با خبرنگاران جدید

خروج حردانی از باشگاه بدون مصاحبه با خبرنگاران

قرارداد عیسی آل کثیر با استقلال فسخ خواهد شد؟ جدید

قرارداد عیسی آل کثیر با استقلال فسخ خواهد شد؟

خورشت هویج