استوری احساسی هنگامه قاضیانی در روز تولدش
هنگامه قاضیانی با انتشار متنی در استوری اینستاگرام خود از همه کسانی که تولدش را تبریک گفته بودند، تشکر کرد.
به گزارش پلاس، هنگامه قاضیانی با انتشار متنی در استوری اینستاگرام خود از همه کسانی که تولدش را تبریک گفته بودند، تشکر کرد. او با اشاره به پیامهای پرمحبتی که دریافت کرده، از لطف و همراهی مخاطبانش قدردانی کرد.
هنگامه قاضیانی (زاده ۳۰ اردیبهشت ۱۳۴۹) بازیگر اهل ایران است. او با نقشآفرینی در به همین سادگی (۱۳۸۶) و روزهای زندگی (۱۳۹۰) برندهٔ جایزهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن جشنواره فیلم فجر شد. هنگامه قاضیانی از دنیای بازیگری خداحافظی کرده است.

📢 مهمترین اخبار
- نازنین کیوانی با چشمای خمار و موهای فرفری؛ با استایلش شبیه شنل قرمزی شده ۱۴۰۴/۰۹/۱۷
- پست جدید هنرمندان | از زهرا فراهانی و شیدا یوسفی تا پرتره زیبای آناهیتا درگاهی و پست معنادار پندار اکبری ۱۴۰۴/۰۹/۱۷
- تازهترین اخبار ستارهها / از عاشقانه غزل شاکری و همسرش تا رجمع دوستانه احسان خواجه امیری و صحرا اسدالهی و سیاوش خیرابی ۱۴۰۴/۰۹/۱۷
- سیاوش سریال شغال با بککاور دوغ آبعلی و پول قدیمی ایران جلب توجه کرد ۱۴۰۴/۰۹/۱۷
- عکس| سفر در زمان؛ لاله مرزبان در ۲۳ سالگی در رُم؛ سال ۹۵ ۱۴۰۴/۰۹/۱۷

بدون دیدگاه