سیوهای بی‌پاداش امیر عابدزاده برابر وایادولید

دروازه‌بان ایرانی حاضر در فوتبال اسپانیا در دومین هفته از لالیگا 2 هرچند توپ‌های خوبی گرفت اما در نهایت نتوانست مانع از شکست شود.

سیوهای بی‌پاداش امیر عابدزاده برابر وایادولید

تیم کاستیون که امیرعابدزاده دروازه بان ایرانی را در اختیار دارد در دومین هفته از رقابت‌های لالیگا 2 و در زمین خودش برابر رئال وایادولید با نتیجه یک، صفر مغلوب شد. کاستیون که امیر را 90 دقیقه در ترکیب خودش داشت بارها دروازه میهمانش را تهدید کرد اما راه به جایی نبرد تا وایادولید با تک گل خوان میگل لاتاسا سه امتیاز بازی را به‌دست بیاورد.

SX4KFWBKCZGRZMZUZNOF4LU65Aعابدازده در این مسابقه یک بار دروازه‌اش باز شد اما چند مهار خوب و نجات بخش داشت از جمله مهار ضربه سر خطرناک پابلو تومئو که در همان ابتدای به سمت دروازه او شلیک شده بود.

کاستیون با این شکست کماکان در پایان هفته دوم بدون امتیاز و در رده نوزدهم جدول جای گرفت. امیر عابدزاده فصل را به‌عنوان دروازه‌بان اصلی کاستیون آغاز کرده است. او در دو مسابقه ابتدای فصل هنوز موفق به کلین‌شیت نشده است و 4 گل دریافت کرده است.


شناسه خبر: 35416
۰۱ شهریور ۱۴۰۴
اشتراک‌گذاری:
بدون دیدگاه
نیکی نصیریان