اسپرینت بلژیک را فرستپن برد

راننده هلندی تیم ردبول فاتح مسابقه اسپرینت گرندپری بلژیک شد.

اسپرینت بلژیک را فرستپن برد

سیزدهمین هفته از مسابقات فصل 2025 فرمول یک در کشور بلژیک و پیست اسپا (SPA) در حال برگزاری است. این هفته مسابقه اسپرینت نیز علاوه بر مسابقه اصلی در برنامه مسابقات بود که آن را شلوغ‌تر می‌کرد. این سومین اسپرینت فصل بود که پس از چین و آمریکا، برای برگزاری در بلژیک برنامه‌ریزی شده بود.

مسابقه اسپرینت، مطابق روال که شنبه‌ها برگزار می‌شود، امروز ظهر به وقت ایران برگزار شد و مکس فرستپن، راننده هلندی تیم ردبول موفق شد با زمان 26 دقیقه و 37 ثانیه و 997 هزارم ثانیه جلوتر از سایر رانندگان به خط پایان برسد و برای دوازدهمین بار طعم پیروزی در یک مسابقه اسپرینت را بچشد.

پس از فرستپن، اسکار پیاستری استرالیایی از مک‌لارن که در موقعیت پول پوزیشن (Pole Position) مسابقه امروز قرار داشت، در جایگاه دوم ایستاد و لندو نوریس، دیگر راننده مک‌لارن نیز سوم شد.

به این ترتیب 8 امتیاز به مجموع امتیازات ورستپن در این فصل اضافه شد و پیاستری و نوریس هم به ترتیب 7 و 6 امتیاز کسب کردند.

عصر امروز مسابقه تعیین خط در بلژیک برگزار می‌شود و رانندگان برای مسابقه اصلیِ سیزدهمین گرندپری فصل، که فردا برگزار خواهد شد، آماده می‌شوند.


شناسه خبر: 23768
۰۴ مرداد ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

شروع طوفانی فراری در تمرین آزاد فرمول یک ایتالیا 2025

شروع طوفانی فراری در تمرین آزاد فرمول یک ایتالیا 2025

لوئیس همیلتون: هنوز عاشق فرمول یکم

لوئیس همیلتون: هنوز عاشق فرمول یکم

فرمول یک مجارستان و قهرمانی لندو نوریس

فرمول یک مجارستان و قهرمانی لندو نوریس

نوریس و مک‌لارن برنده دور تعیین خط فرمول یک بلژیک

نوریس و مک‌لارن برنده دور تعیین خط فرمول یک بلژیک