قهر علی تاجرنیا در جلسه هیئت‌مدیره استقلال!

در میانه جلسه پرتنش هیئت‌مدیره باشگاه استقلال، علی تاجرنیا، رئیس هیئت‌مدیره، جلسه را ترک کرد‌.

قهر علی تاجرنیا در جلسه هیئت‌مدیره استقلال!

ماجرا از ظهر امروز شروع شد، زمانی که جمعی از هواداران استقلال، با اعتراض به روند نقل‌وانتقالات باشگاه و به‌ویژه بحث حضور عیسی آل‌کثیر، روبه‌روی ساختمان باشگاه تجمع کردند. این اعتراضات که با شعارها و انتقادهای تند نسبت به عملکرد هیئت‌مدیره و کادر فنی همراه بود، موجب شد تا تاجرنیا که در حال شرکت در جلسه هیئت‌مدیره بود، ناگهان جلسه را ترک کند. او امروز شخصاً با هواداران معترض گفتگو کرد.

photo_2025-07-22_16-44-36

او که به‌شدت تحت فشار سوالات و اعتراضات قرار داشت، با چهره‌ای ناراحت تلاش کرد ضمن حفظ آرامش، بار دیگر تأکید کند که «در جذب بازیکنان دخالتی ندارد» و تنها بر مبنای لیست سرمربی، ریکاردو ساپینتو امور اجرایی را پیگیری می‌کند.

تاجرنیا در این گفتگوها گفت:«من تیم را نمی‌بندم. من فقط برایتان توضیح می‌دهم… همین بحث‌هایی که شما می‌کنید، همین فحاشی‌هایی که می‌شود، چه کمکی به استقلال می‌کند؟»

در بخشی از صحبت‌ها، وقتی بحث به عیسی آل‌کثیر رسید، تاجرنیا جمله‌ای گفت که خشم هواداران را دوچندان کرد:«درست می‌گویید، اما اگر حالا این جذب انجام نشود، خود شما نمی‌آیید چند وقت دیگر بگویید چرا مدیریت به خواسته سرمربی گوش نکرد؟»

این جمله که درواقع تأییدی بود بر قرار داشتن آل‌کثیر در لیست خرید سرمربی، واکنش تندی را به دنبال داشت. یکی از هواداران با فریاد گفت: «به خدا اگر آل‌کثیر در لیست اول یا دوم ساپینتو بوده باشد… آقای تاجرنیا نکنید!»

در ادامه، تاجرنیا با اشاره به فشارهای هواداری گفت:«وقتی شما در فضای مجازی بازیکنی را تا عرش بالا می‌برید… همان بازیکن دو یا سه برابر فصل قبل پول می‌خواهد…»

با وجود تلاش‌های او برای توضیح شرایط، اما فشار اعتراض‌ها، به‌ویژه در ماجرای آل‌کثیر، به قدری بالا رفت که تاجرنیا به وضوح دچار ناراحتی شد.

شاهدان می‌گویند با چهره‌ای در هم، دستان در جیب، و با لبخندی تلخ گفت: «به خدا نمی‌توانم! حس من به‌عنوان یک هوادار مثل حس شماست…»

با این حال به گفته خبرنگار میدانی هفت صبح، علی تاجرنیا با ناراحتی جلسه هیئت مدیره را ترک کرده و مشخص است که ترک جلسه توسط او، پیام روشنی از اختلاف‌نظرهای شدید داخلی در استقلال بر سر مسائل نقل‌وانتقالاتی به‌ویژه جذب آل‌کثیر دارد.

تاجرنیا بعد از ترک جلسه به خبرنگاران گفت صحبت نمی‌کند و صبر کنید خود مدیرعامل بیاید که صحبت کند.


شناسه خبر: 22130
۳۱ تیر ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

استوری سیدحسین حسینی علیه سخنگوی استقلال! جدید

استوری سیدحسین حسینی علیه سخنگوی استقلال!

عیسی آل کثیر:‌ در سپاهان بودم ولی قلبم با پرسپولیس بود جدید

عیسی آل کثیر:‌ در سپاهان بودم ولی قلبم با پرسپولیس بود

محسن حکیم: در صحنه مشکوک فینال حذفی ملوان و استقلال داور اعتقادی به پنالتی نداشت جدید

محسن حکیم: در صحنه مشکوک فینال حذفی ملوان و استقلال داور اعتقادی به پنالتی نداشت

پیروزی شاگردان ساپینتو در دیداری دوستانه مقابل حریف قطری جدید

پیروزی شاگردان ساپینتو در دیداری دوستانه مقابل حریف قطری

حکم اعدام تتلو امیرحسین مقصودلو