ماتزاری: پیشنهاد استقلال قانع‌کننده نبود / فعلاً از مربیگری دورم

ماتزاری: پیشنهاد استقلال قانع‌کننده نبود / فعلاً از مربیگری دورم
محسن قزلباش
محسن قزلباش
نویسنده

در شرایطی که باشگاه استقلال در هفته‌های گذشته مذاکراتی جدی با گزینه‌های خارجی برای هدایت این تیم داشت، نام والتر ماتزاری نیز در میان گزینه‌های مطرح شده برای نیمکت آبی‌ها به گوش رسید اما این مربی باتجربه ایتالیایی، که سابقه هدایت ناپولی را بر عهده داشت، پیشنهاد استقلال را نپذیرفت و ترجیح داد فعلاً صبر کند.

ماتزاری در گفت‌وگویی با توتواسپورت، درباره وضعیت فعلی‌اش پس از جدایی از ناپولی چنین توضیح داد:«پیشنهادهای زیادی داشتم، حتی از جاهایی غیرمنتظره. اما هیچ‌کدام از پروژه‌هایی که به من ارائه شد، قانعم نکرد. در این مقطع از دوران حرفه‌ای‌ام، باید با دقت ارزیابی کنم. چیزی می‌خواهم که برایم چالش‌برانگیز و هیجان‌انگیز باشد؛ وگرنه ترجیح می‌دهم در خانه بمانم.»

ماتزاری که در سال‌های اخیر سابقه هدایت تیم‌هایی چون ناپولی، اینتر، تورینو و واتفورد را در کارنامه دارد، تأکید کرد که انتخاب تیم برای او بیش از هر چیز به شفافیت پروژه و هماهنگی با باشگاه بستگی دارد:«نمی‌توانم پیشنهاد هر تیمی را قبول کنم. باید اول دقیقاً بفهمم باشگاه چه می‌خواهد. می‌توانم برای قهرمانی بجنگم یا برای بقا یا رتبه میانه جدول اما باید بدانم هدف چیست، بازار نقل‌وانتقالات چطور پیش می‌رود و چه انتظاری از من دارند. اگر واضح نباشد، نمی‌پذیرم.»

با وجود جدایی از ناپولی، ماتزاری تأکید دارد که کاملاً آماده بازگشت به نیمکت مربیگری است:«از نظر ذهنی بسیار به‌روز هستم. شاید سنم بالا رفته باشد اما از نظر فنی و تاکتیکی کاملاً آماده‌ام. اگر فردا مربیگری را شروع کنم، دقیقاً می‌دانم چه باید بکنم.»

ماتزاری همچنین درباره سبک بازی‌اش و انتقاداتی مبنی بر تدافعی بودن گفت:«این حرف‌ها بی‌پایه است. گواردیولا بازی‌های ناپولی من را تحلیل می‌کرد. ما با پنج نفر حمله می‌کردیم، با پنج نفر دفاع می‌کردیم و بلافاصله توپ را پس می‌گرفتیم. حتی در تورینو تیمم بیشترین آمار بازپس‌گیری توپ در زمین حریف را داشت. در رجینا با سیستم ۳-۴-۳ بازی می‌کردیم و بیانچی وآموروسو روی هم ۴۰ گل زدند.»

او همچنین درباره انعطاف تاکتیکی خود گفت:«سیستم سه‌دفاعه را خوب بلدم، سال‌ها با آن کار کرده‌ام اما هیچ مشکلی با دیگر چیدمان‌ها هم ندارم. همه‌چیز بستگی به بازیکنان دارد. برای یک مربی آماده، این ترکیب‌ها فقط ابزار هستند.»


شناسه خبر: 18173
۲۲ تیر ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

استقلال برای اردوی تدارکاتی وارد ترکیه شد جدید

استقلال برای اردوی تدارکاتی وارد ترکیه شد

سیدحسین آبی‌پوش می‌ماند؛ اما مقصد نهایی کجاست؟ جدید

سیدحسین آبی‌پوش می‌ماند؛ اما مقصد نهایی کجاست؟

فرعباسی: با حسینی مشکلی ندارم و فردا به اردوی ترکیه ملحق می‌شوم جدید

فرعباسی: با حسینی مشکلی ندارم و فردا به اردوی ترکیه ملحق می‌شوم

ابهام درون دروازه استقلال؛ آینده فرعباسی در هاله‌ای از ابهام

ابهام درون دروازه استقلال؛ آینده فرعباسی در هاله‌ای از ابهام

اکبر عبدی