آلگری تأیید کرد: لوکا مودریچ در راه میلان

آلگری تأیید کرد: لوکا مودریچ در راه میلان
محسن قزلباش
محسن قزلباش
نویسنده

ماسیمیلیانو آلگری امروز در جریان یک نشست خبری تأیید کرد که این باشگاه در آستانه جذب لوکا مودریچ، ستاره کروات رئال مادرید است. به گفته او، این انتقال به‌زودی و پس از پایان حضور مودریچ در جام باشگاه‌های جهان، نهایی خواهد شد.

آلگری در این کنفرانس اعلام کرد:«ما در انتظار لوکا مودریچ هستیم. او در ماه آگوست به ما ملحق خواهد شد. در حال حاضر همراه با تیمش در جام باشگاه‌های جهان حضور دارد.»

او همچنین از تجربه و کیفیت بالای این هافبک کهنه‌کار تمجید کرد و افزود:«لوکا مودریچ بازیکنی مهم و استثنایی است. او نیازی به معرفی ندارد.»

بر اساس گزارش رسانه‌های ایتالیایی، مودریچ قراردادی یک‌ساله با میلان امضا خواهد کرد که بند تمدید برای یک فصل دیگر نیز در آن گنجانده شده است. همچنین دستمزد سالیانه او ۳.۵ میلیون یورو به‌اضافه پاداش‌ها خواهد بود.

لوکا مودریچ ۳۸ ساله یکی از پرافتخارترین بازیکنان تاریخ فوتبال است. او که از سال ۲۰۱۲ پیراهن رئال مادرید را به تن دارد، با این تیم به افتخارات بزرگی همچون پنج عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا، چندین قهرمانی لالیگا و جام باشگاه‌های جهان دست یافته است.

مودریچ در حال حاضر همراه با رئال مادرید در مرحله نیمه‌نهایی جام باشگاه‌های جهان حضور دارد و باید چهارشنبه این هفته در ورزشگاه مت‌لایف نیویورک مقابل پاری سن‌ژرمن به میدان برود. این دیدار ممکن است پیش از آنکه به سن‌سیرو نقل مکان کند و فصل تازه‌ای از دوران درخشان خود را در میلان آغاز کند، آخرین بازی‌های او با پیراهن کهکشانی‌ها باشد.


شناسه خبر: 15668
۱۶ تیر ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

مارچینیاک داور دیدار بزرگ رئال و پاری‌سن‌ژرمن شد جدید

مارچینیاک داور دیدار بزرگ رئال و پاری‌سن‌ژرمن شد

بحران در لالیگا؛ رئال مادرید خواهان تعویق دیدار هفته اول شد جدید

بحران در لالیگا؛ رئال مادرید خواهان تعویق دیدار هفته اول شد

لیگ برتر در صدر خریدهای تابستانی؛ هجوم انگلیسی‌ها و بلعیدن بازار اروپا جدید

لیگ برتر در صدر خریدهای تابستانی؛ هجوم انگلیسی‌ها و بلعیدن بازار اروپا

جنگ امباپه با پاری سن ژرمن ادامه دارد!

جنگ امباپه با پاری سن ژرمن ادامه دارد!

سارا و نیکا فرقانی