خداحافظی بی‌سر‌و‌صدای خالدآبادی از استقلال؛ جدایی در سکوت

خداحافظی بی‌سر‌و‌صدای خالدآبادی از استقلال؛ جدایی در سکوت
محسن قزلباش
محسن قزلباش
نویسنده

محمدرضا خالدآبادی، دروازه‌بان جوانی که روزی با امید و انگیزه زیاد به اردوی آبی‌ها پیوسته بود، حالا در سکوت و تنها با یک پیام ساده در فضای مجازی از جمع استقلالی‌ها خداحافظی کرد؛ پایانی تلخ و بی‌سر و صدا برای فصلی که هرگز آغاز نشد.

در تابستان دو سال گذشته، استقلال که به دنبال یک جانشین مطمئن برای سید حسین حسینی می‌گشت، چشم به ستاره جوان تیم هوادار و تیم ملی امید دوخت. محمدرضا خالدآبادی در آن مقطع با درخشش در ترکیب تیم‌ هوادار یکی از آینده‌دارترین گلرهای فوتبال ایران لقب گرفته بود و در کنار تجربه‌اش در لیگ برتر، انگیزه‌ای دوچندان برای حضور در تیمی بزرگ مانند استقلال داشت.

اما این انتقال برای او به تجربه‌ای تلخ تبدیل شد. با وجود آنکه تصور می‌شد خالدآبادی می‌تواند در رقابت با حسینی، خود را به عنوان چهره‌ای قابل اتکا نشان دهد، اما تغییرات پیاپی روی نیمکت آبی‌ها و نبود فرصت کافی باعث شد تنها در سه بازی رسمی لباس استقلال را بر تن کند.

سرانجام، او با استناد به قانون ۱۰ درصد که به بازیکنان اجازه می‌دهد در صورت بازی نکردن در حداقل یک‌دهم از مسابقات، قراردادشان را فسخ کنند، تصمیم به رفتن گرفت.

او تنها یک متن کوتاه انگلیسی در اینستاگرام گذاشت و خداحافظی کرد. حالا شنیده می‌شود تیمی مثل ملوان بندر انزلی مقصد بعدی این دروازه‌بان جوان خواهد بود. تیمی که به دنبال تقویت پست دروازه است و در صورت توافق نهایی، می‌تواند فرصتی تازه برای ظهور دوباره استعداد او باشد.

خالدآبادی فقط ۲۲ سال دارد و هنوز مسیر زیادی برای اثبات خود در پیش رو دارد. شاید استقلال پایان را او نبود، بلکه نقطه توقفی بود برای تجدید قوا و بازگشت پرقدرت به جایی که شایسته‌اش است.


شناسه خبر: 13802
۱۲ تیر ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

از شکست استقلال در لیگ قهرمانان آسیا دو تا پیروزی پاریس مقابل بارسلونا جدید

از شکست استقلال در لیگ قهرمانان آسیا دو تا پیروزی پاریس مقابل بارسلونا

جواد خیابانی: فوتبالیست ها میلیاردی پول می‌گیرند اما دوهزار فوتبال بلد نیستند! جدید

جواد خیابانی: فوتبالیست ها میلیاردی پول می‌گیرند اما دوهزار فوتبال بلد نیستند!

واکنش تند خیابانی به عملکرد ضعیف مدیران در فوتبال: فقط از این فوتبال بروید!

واکنش تند خیابانی به عملکرد ضعیف مدیران در فوتبال: فقط از این فوتبال بروید!

خیابانی: رفتند برای استقلال فقط بازیکن اسقاطی آوردند!

خیابانی: رفتند برای استقلال فقط بازیکن اسقاطی آوردند!

متین ستوده