قلی‌زاده: از بچگی استقلالی بودم، آمدم روزهای قشنگ بسازیم

قلی‌زاده: از بچگی استقلالی بودم، آمدم روزهای قشنگ بسازیم
محسن قزلباش
محسن قزلباش
نویسنده

اسماعیل قلی زاده تبدیل به سومین خرید رسمی این فصل استقلال شد تا بعد از مهران احمدی، دومین بازیکن از خیبر خرم آباد طی دو پنجره نقل و انتقالاتی اخیر به جمع آبی های پایتخت اضافه شود.

قلی زاده جوان که تنها ۱۹ سال سن دارد، بلافاصله بعد از عقد قرارداد رسمی خود با استقلال، با انتشار پستی در اینستاگرام، به استقلالی بودن خود از دوران کودکی اشاره کرد و همچنین از به کار گرفتن نهایت تلاش خود برای موفقیت در فصل آینده خبر داد.

در پست اینستاگرامی قلی زاده آمده است:” برای من پوشیدن پیراهن تیمی که از بچگی طرفدارش بودم یک رویای بزرگ بود. اینجا هستم در خانه تا برای موفقیت تیمم بجنگم.
برای من پوشیدن پیراهن تیمی با این همه افتخار و تاریخ، فراتر از یک رویا بود. پیراهنی که پوشیدنش یعنی تعهد غیرت تلاش بی وقفه و جنگیدن برای شادی میلیون ها هوادار استقلال.
اینجا هستم در خانه تا برای موفقیت تیمم بجنگم.
بی صبرانه منتظرم با پیراهن تیم محبوبم در ورزشگاه آزادی با حمایت شما هواداران بی نظیر بازی بکنم و کنار شما پرشورها روزهای قشنگی‌رو بسازیم.
باتمام وجودم
اسماعیل قلی زاده 💙


شناسه خبر: 13782
۱۱ تیر ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

سعید مهری: با ساپینتو هیچ صحبتی نکردم جدید

سعید مهری: با ساپینتو هیچ صحبتی نکردم

هافبک غنایی کایسری اسپور در آستانه پیوستن به استقلال جدید

هافبک غنایی کایسری اسپور در آستانه پیوستن به استقلال

گلایه هوادار استقلال از حضور آل کثیر

گلایه هوادار استقلال از حضور آل کثیر

کار سخت استقلال برای شکستن طلسم چهارساله در تبریز!

کار سخت استقلال برای شکستن طلسم چهارساله در تبریز!