پایان کار گاریدو در لیبی با نایب قهرمانی

الاتحاد طرابلس لیبی، تحت هدایت خوان کارلوس گاریدو، فصل را با رتبه دوم به پایان رساند.

پایان کار گاریدو در لیبی با نایب قهرمانی

خوان کارلوس گاریدو، سرمربی سابق پرسپولیس که پیش از اسماعیل کارتال هدایت قرمزهای پایتخت را عهده دار بود، روی نیمکت الاتحاد طرابلس، فصل ۲۵-۲۰۲۴ لیگ برتر لیبی را با نایب قهرمانی به پایان رساند.

گاریدو که درست دو هفته بعد از برکناری از پرسپولیس هدایت الاتحاد را برعهده گفت، طی ۲۱ دیداری که روی نیمکت این تیم نشست توانست به دوازده برد و پنج تساوی برسد و چهار بار نیز با شکست از زمین خارج شد.

قرارداد او با الاتحاد یک فصل دیگر اعتبار دارد و به احتمال فراوان، همکاری گاریدو با این باشگاه لیبیایی همچنان ادامه خواهد داشت. آنها فصل گذشته را با کسب رتبه دوم در جدول گروه دوم رقابت های لیگ برتر لیبی به پایان رساندند.

گفتنی است گاریدو درست یک سال پیش در چنین روزهایی به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس معرفی شد اما پس از تنها پنج ماه، به علت کسب نتایج ضعیف برای همیشه ایران را ترک کرد. پیروزی در دربی رفت و برتری دراماتیک مقابل الشرطه در لیگ نخبگان، تنها خاطرات مثبت هواداران پرسپولیس از سرمربی سابق ویارئال بود و در نهایت گاریدو پس از شکست پرسپولیس مقابل مس رفسنجان در تهران، از کار برکنار شد.


شناسه خبر: 13255
۱۰ تیر ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

اسطوره‌ها به نیمکت پرسپولیس نزدیک نمی‌شوند! جدید

اسطوره‌ها به نیمکت پرسپولیس نزدیک نمی‌شوند!

خانه‌به‌دوشی سرخابی‌ها ادامه دارد؛ آزادی فعلاً میزبان نیست جدید

خانه‌به‌دوشی سرخابی‌ها ادامه دارد؛ آزادی فعلاً میزبان نیست

برانکو: برای خرید طارمی التماس کردم، گفتند «نه ممنون»!

برانکو: برای خرید طارمی التماس کردم، گفتند «نه ممنون»!

اسماعیل کارتال و پایانی زودهنگام در پرسپولیس

اسماعیل کارتال و پایانی زودهنگام در پرسپولیس

عاطفه باقری