پایان دوران خدمت سربازی محمد عمری در ملوان و بازگشت دوباره او به پرسپولیس، یکی از دلایل خوشحالی هواداران این باشگاه از پنجره نقل و انتقالات تابستانی لقب گرفت.
با این وجود، در روزهای اخیر شایعات زیادی درخصوص احتمال جدایی قطعی و یا قرضی عمری از پرسپولیس مطرح شد و در این بین صحبت از حضور ستاره ریز نقش پرسپولیس در سپاهان بیش از همیشه به گوش رسید.
با این حال مدیران باشگاه پرسپولیس بدون اعلام رقم خاصی برای صدور رضایت نامه عمری، به پیشنهاد همتایان خود در باشگاه سپاهان پاسخ منفی دادند و مدعی شدند راضی به جدایی این بازیکن نیستند.
این در حالی است که درخواست پرسپولیس برای صدور رضایت نامه آریا یوسفی، مدافع راست جوان سپاهان نیز از سوی مدیران این باشگاه رد شد و بعید است که بحث معاوضه این دو بازیکن جوان نیز مطرح شود.
گفتنی است قرارداد عمری با پرسپولیس به زودی به مدت دو فصل دیگر تمدید خواهد شد و مدیران باشگاه سعی دارند با اعمال تغییراتی در قرارداد او، مانع جدایی احتمالی عمری در فصل های آتی شوند.
گام بلند برای جام جهانی؛ تیم ملی پس از کافا در یک تورنمنت بینالمللی دیگر
بازگشت با طعم انتقام؛ ساپینتو به دنبال تسویهحساب با پرسپولیس
طوفان نقلوانتقالاتی در قائمشهر؛ نساجی یکروزه هشت بازیکن جذب کرد
عکس؛ سفر به تاریخ؛ چهرۀ «مازیار (شهره) لرستانی» در ۲۵ سالگی در اولین فیلمش؛ سال ۱۳۷۰
بدون دیدگاه