از سال آینده قهوه های جهان مزه شان تغییر میکند
برزیل، بزرگترین تولیدکننده قهوه جهان، در حال تغییر نوع دانههای خود است تا با پیامدهای تغییرات اقلیمی مقابله کند.
در نتیجه، بسیاری از کشاورزان به کشت دانه مقاومتر و پرکافئینتر روبوستا روی آوردهاند. این دانه تلختر است، اما نسبت به گرما و بیماریها مقاومتر بوده و امکان ادامه تولید پایدار قهوه را فراهم میکند.
ر دهه گذشته تولید روبوستا در برزیل بیش از ۸۰٪ افزایش یافته و امسال نیز رشد ۲۲٪ داشته است.
با ادامه این روند، طعم و عطر قهوه برزیلی و حتی قهوههای جهانی ممکن است متفاوت و کمی تلختر شود.
📢 مهمترین اخبار
- بهنوش طباطبایی پیراهن بلند در ساحل؛ خانم بازیگر با این کلاه چه جذاب شده ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
- چهره جذاب الناز شاکردوست را از نزدیک ببینید؛ چشم خانم بازیگر چه خوشرنگه ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
- الهام چرخنده به تلویزیون بازگشت / خبری جنجالی درباره خانم بازیگر رسید ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
- عکس| استراحت لوکسِ پیمان معادی در مراکش؛ آقای بازیگر حسابی لاکچری شده ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
- تغییرات عیجب بازیگران سریال آنام پس از 8 سال؛ شبنم قلی خانی کوبیده از نو ساخته ۱۴۰۴/۰۹/۱۱

بدون دیدگاه