طرز تهیه دسر میوه ای سه سوته برای شب چله
دسر میوهای نوعی دسر بسیار آسان و خوشمزه است که از دو لایه کرم کارامل با شیر و میوه و ژله تهیه میشود.
به گزارش پلاس، شب یلدا از سنتهای اصیل ایرانیها است که خانوادهها در این شب دور هم جمع میشوند و با خوردن انار و هندوانه و آجیل و خوراکیهای مخصوص یلدا و خواندن اشعار حافظ این شب را سپری میکنند. یکی از دغدغههای خانمهای با سلیقه برای پذیرایی در این شب این است که خوراکیهای خوشمزه و زیبای یلدایی را تهیه کنند. دسر میوهای یکی از آسانترین دسرهایی است که میتوانید آن را با روشی آسان و با چند قلم مواد برای شب یلدا درست کنید. این دسر از ترکیب دو لایه کرم کارامل و شیر و ژله و میوه تهیه میشود و بسیار خوشمزه و مجلسی است. اگر زمان کافی برای درست کردن دسرهای پر دردسر و زمانبر را برای شب یلدا ندارید، این دسر مخصوص شما است، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر میوهای همراه ما باشید.

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا پودر ژله آلوئورا را با آب جوش مخلوط کنید و بعد آب سرد را اضافه کنید و هم بزنید. ظرف را روی بخار کتری درحال جوش بگذارید تا به روش بن ماری کاملا حل و شفاف شود. ژله حل شده را کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد و خنک شود.
در مرحله بعد پودر کرم کارامل، نشاسته ذرت، شکر و شیر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید و قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد کم کم شروع به جوشیدن کند و کمی غلیظ شود، سپس اجاق گاز را خاموش کنید.
حالا لیوانهای مخصوص دسر را آماده کنید و یک چهارم لیوانها را با مایه دسر پر کنید، سپس لیوانها را داخل یخچال بگذارید تا یکی دو ساعت بماند و دسر ببندد.
در مرحله بعد میوههای موردنظر را خرد کنید و داخل لیوان و روی لایه دسر بسته شده بریزید. حالا ژله آلوئورا را که خنک شده است، روی میوهها بریزید تا لیوان پر شود، سپس لیوانها را به مدت یک تا دو ساعت دیگر داخل یخچال بگذارید تا دسر کاملا بندد.
حالا دسرهای خوشمزه و بسیار آسان ما آماده است که میتوانید روی آن را به دلخواه با خامه یا سس شکلاتی و کاراملی تزیین کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ برای درست کردن این دسر سعی کنید از میوههایی مانند کیوی، پرتقال و آناناس استفاده نکنید؛ زیرا اسید موجود در آنها موجب میشود ژله نبندد.
ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن میشنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمیتوان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را میتوانید در بستهبندیهای بهداشتی از فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.
منبع: خبر فوری
📢 مهمترین اخبار
- عکس| سفر زمان؛ چهرۀ «افسر اسدی» در 28 سالگی در دومین فیلمش؛ سال 64 ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
- عکس| نگاهی به چیدمان هنری خانه مهسا حجازی ؛ بازیگر سریال تاسیان چقدر خوش سلیقه است ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
- ویدیو| از شوهرم متنفر بودم خیلی حرصمو در میآورد… / ناگفتههای حدیث میرامینی از رابطهاش قبل از ازدواج ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
- عکس| جدیدترین تصاویر کیسان دیباج؛ آقایون خوش سلیقه ار ژستها الهام بگیرید ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
- فیلم| دکوراسیون و چیدمان شب یلدا خانه بهاره افشاری/ خانم بازیگر چه باسلیقه است ۱۴۰۴/۰۹/۳۰

بدون دیدگاه