بازگشت رضا بنفشهخواه به تلوزیون
رضا بنفشه خواه از حضور خود در سریال «مادران» گفت که یکی از اپیزودهایش به جنگ ۱۲ روزه می پردازد.
به گزارش پلاس، رضا بنفشهخواه بازیگر باسابقه با اشاره به فعالیت اخیر خود در یک سریال به خبرنگار مهر گفت: در سریال «مادران» ساخته مسعود دهنوی ایفای نقش کردم که فضایی درباره جنگ ۱۲ روزه دارد و بازی من در آن به پایان رسید.
وی اضافه کرد: دهنوی پیش از این هم کارهایی ساخته است و حالا بخشی از این سریال هم به مادر یکی از شهدای جنگ ۱۲ روزه می پردازد.
بنفشه خواه در توضیح نقش خود در مجموعه «مادران» نیز گفت: در این سریال نقش پدر یکی از خانواده ها را به عهده دارم. رویا افشار بازیگر نقش اصلی این مجموعه است که با او همکاری دارم و بازیگران دیگری در این سریال حضور دارند که در هر اپیزود تغییر می کنند.
وی یادآور شد: به تازگی در یک فیلم سینمایی نیز به نام «گلوریا» بازی کردهام که به پایان رسیده و آن هم مربوط به همین جنگ ۱۲ روزه است.
این بازیگر در پایان، درباره فیلم «گلوریا» و نقش خود در آن گفت: در این فیلم نقش مدیر یک آموزشگاه موسیقی را بازی میکنم.
سریال «مادران» روایتهایی مادرانه دارد که بر اساس تحقیق درباره چند مادر شهید از اقوام و ادیان مختلف از جمله مادر شهید اهل سنت، مادر شهید مسیحی و مادران شهدای دفاع مقدس اخیر طراحی و در مرکز سیمرغ تولید شده است. این سریال در اپیزودهای مختلفی ساخته شده که نقش مادر را در همه اپیزودها رویا افشار بازی می کند.
📢 مهمترین اخبار
- دکوراسیون شیک و جذاب پذیرایی سیما تیرانداز؛ از مبلهای رنگ روشن تا آباژور خفن ۱۴۰۴/۱۱/۰۶
- دکوراسیون جذاب اتاق مطالعه مریم کاویانی؛ ترکیب رنگ مشکی با کرم چقدر شیکه! ۱۴۰۴/۱۱/۰۶
- عکس| رونمایی از مادر جوان و خوش استایل سینا مهراد؛ آقای بازیگر با بوسه بر دستان مامانش جلب توجه کرد ۱۴۰۴/۱۱/۰۶
- پردیس احمدیه با هودی مشکی و کلاه عجیب بنفش در شمال؛ چقدر بامزه و ناز شده ۱۴۰۴/۱۱/۰۶
- عکس| گردش جذاب شهره سلطانی، گوهر خیراندیش و پانته آ حسینی در طبیعت ۱۴۰۴/۱۱/۰۶

بدون دیدگاه