عکس| دورهمی شهاب حسینی با زن دومش ، لاله مرزبان و پسرای زن اولش
شهاب حسینی، بازیگر معروف سینما، به تازگی در یک دورهمی خانوادگی با پسرانش و همسر دومش همراه با لاله مرزبان، دوست و همکارش حضور یافت. این لحظات صمیمانه و دوستانه در تصاویری که منتشر شده است، توجه بسیاری از هواداران و رسانهها را جلب کرده است.
به گزارش پلاس، ساناز ارجمند ، عکاس و فیلمبردار شناختهشده، متولد سال ۱۳۶۹ در مشهد، همکاری خود با شهاب حسینی را از پروژه «همرفیق» آغاز کرده است. این همکاری در زمینه عکاسی و فیلمبرداری شکل گرفت و سرآغاز آشنایی او با شهاب حسینی شد. همسر دوم شهاب حسینی همچنین، در فیلم «شین» به همراه وی و میثم کزازی همکاری داشته و مسئولیت پشتیبانی فرآیندهای پس از تولید این فیلم را نیز بر عهده داشته است.
عکسی از ساناز ارجمند، همسر دوم شهاب حسینی، در کنار لاله مرزبان و بهاره کیان افشار در فضای مجازی توجه زیادی را به خود جلب کرده است و در میان کاربران بسیار پربازدید شده است.


مهمترین اخبار
- دریافت سیمرغ روی تخت شیمیدرمانی؛ مارال فرجاد جشنواره فجر را شوکه کرد ۱۴۰۴/۱۱/۲۳
- عکس| گلشیفه فراهانی از مردم عذرخواهی کرد؛ ایران به کمک خارج نیاز دارد ۱۴۰۴/۱۱/۲۳
- عکس| معرفی نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۴/۱۱/۲۳
- اسامی برگزیدگان جشنواره فجر اعلام شد؛ باور کردنی نیست ۱۴۰۴/۱۱/۲۳
- استوری غمانگیز روشنک عجمیان؛ خطرناکترین حالت روان نه خشم نه ترس بلکه… ۱۴۰۴/۱۱/۲۳

بدون دیدگاه