خبری مهم برای طرفداران امیر تتلو رسید/ اعدام منتفی شد؟

وکیل مدافع تتلو از ارجاع پرونده موکلش به رئیس قوه قضاییه خبر داد.

خبری مهم برای طرفداران امیر تتلو رسید/ اعدام منتفی شد؟
عسل افشاری
عسل افشاری
نویسنده

به گزارش پلاس ، مجید نقشی در این باره گفت: درخواست پذیرش توبهٔ امیر تتلو یا امیرحسین مقصودلو از سوی دادگاه قبول شد و برای طی مراحل نهایی پرونده به رییس قوه‌ قضائیه ارسال شده است.

وی افزود: در صورت‌پذیرش توبه توسط رئیس قوه‌قضائیه، امکان لغو حکم اعدام صادر شده وجود دارد.

القاصی مهر رئیس کل دادگستری استان تهران  ۶ مردادماه امسال گفت که درخواست توبه «امیرحسین مقصودلو» از سوی دادگاه بررسی می‌شود.

نقشی وکیل مدافع امیر تتلو ۲۳ اردیبهشت ماه از ثبت درخواست اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری در پرونده موکلش خبر داده بود.

اصغر جهانگیر ۲۷ اردیبهشت ماه  در نشست خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر انتشار نامه امیرحسین مقصودلو (تتلو)  که گفته یک ماه دیگر  اعدام می‌شود،  گفت: پیگیری که از دادگاه کیفری یک تهران داشتم اولا نامبرده به اتهام تشویق به فساد از شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ۱۰ سال حبس محکوم شده که  در حال گذراندن حبس است. در خصوص اتهام  توهین به مقدسات در شعبه  ۹ دادگاه کیفری یک تهران  به ۵ سال حبس محکوم شد که با فرجام خواهی دادستانی،  پرونده به  شعبه ۹ دیوان عالی رفت و نقض شد.  پس از نقض حکم پرونده  به  شعبه ۶ دادگاه کیفری یک (هم عرض) رفت و بزه انتسابی محرز شد و طبق ماده  ۲۶۲ قانون مجازات و ماده ۵۱۳ قانون مجازات حکم اعدام صادر شد. این حکم در مرحله  فرجام خواهی در دیوان عالی است و هنوز قطعیتش اعلام نشده است و منتظر دیوان عالی هستیم لذا هرگونه  اطلاع رسانی قبل از اینکه دیوان عالی آن را بگوید مورد تایید نیست.

منبع: ایسنا

اشتراک‌گذاری:
2 دیدگاه
سیاوش
۲۸ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۹:۳۴

بیخود و بیجا کردن که منتفی شده اعدامش همه چیرو به سوت بلبلی گرفتن
خجالت بکشید بعد این همه کارای کثیف جنسی و توهین به تمام مقدسات
اعدام نشه به خاطر اینکه چهارتا فالوور و بی بندو بار طرفدارشن
متاسفم برای دستگاه قضایی

عابد
۲۸ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۱۹

چکار کرده پول مردم‌و‌دزدیده؟جوونای بی گناه کشته خون یه ملت کرده تو شیشه مشکلات اقتصادی درست کرده .آب دزدیده برق دزدیده گاز فروخته نفت فروخته ?.

سفر به گذشته| بهنوش بختیاری با کلاه گوزن؛ چقدر زیبا بود