حامد بهداد، داریوش ارجمند را شست و پهن کرد/ آقای بازیگر به سیم آخر زد
به گزارش پلاس، ادعای داریوش ارجمند درخصوص پیشنهاد بازی در نقش غلام باستانی واکنش حامد بهداد (بازیگر «پیرپسر») و اکتای براهنی (کارگردان «پیرپسر») را برانگیخت.
صحبتهای داریوش ارجمند درباره بازی نکردن در «پیرپسر» باعث واکنش تندی از سوی سازندگان این فیلم شد. این بازیگر گفته بود: «بازی در فیلم «پیر پسر» به من پیشنهاد شد، اما در آن بازی نکردم، زیرا معتقدم فیلمها و سریالهای ما هم کپی فیلمهای خارجی شده است.»
حامد بهداد در پاسخ به ارجمند نوشت: «تهیهکننده فیلم از جانب خودش فیلمنامه را برای ایشان میفرستد و من پس از اطلاع، از پروژه عذرخواهی کردم که کارگردان «ییرپسر» خاطرنشان کرد این نقش فقط برای حسن پورشیرازی است. از نظر بنده ایفای نقش غلام باستانی به شدت سخت و مستلزم داشتن توان بدنی و اخلاق حرفهای و تکنیک بازیگری است که از نظر من اینها هیچکدام در داریوش ارجمند نیست.»
اکتای براهنی هم نوشت: «بنده هیچوقت ایشان را ندیدهام. ایشان روزگاری بازیگر خوبی بودند. اما من شخصا هرگز ایشان را نمیخواستم. یکی از همکاران عزیزم فیلمنامه را برای ایشان برده بود و من بسیار مخالف بودم. حتی حاضر نشدم با ایشان تلفنی صحبت کنم. انتخاب من حسن پورشیرازی بود. از ابتدا برایش نوشتم که روشن است. ایشان در توهم مالک اشتر شناور هستند. من حتی یک کلمه با ایشان نه حرف زدهام، نه ایشان را دیدهام.»

مهمترین اخبار
- مریم مومن بعد از ازدواج کاملا تغییر کرد؛ حرکت جدید خانم بازیگر ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
- ویدیو| تغییر چهره ملیکا شریفینیا با عمل غبغب؛ چقدر زیباست ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
- استعداد شهره سلطانی باعث تعجب هواداران شد؛ خانم بازیگر چقدر هنرمنده ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
- سارا فرقانی با لباس خرم سلطان؛ جذابیت خانم بازیگر با استایل شیک ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
- دکوراسیون خانه مجردی بهاره رهنما؛ شبیه دنیای رویا میمونه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵

بدون دیدگاه