امیرمهدی ژوله از اوضاع خوب مالی اش پس از کار کردن با مهران مدیری گفت

امیرمهدی ژوله از اوضاع خوب مالی اش پس از کار کردن با مهران مدیری گفت

به گزارش پلاس، امیرمهدی ژوله مهمان برنامه امیرحسین قیاسی است و به سوال او درباره بیشترین درآمدش از کارهای هنری پاسخ می دهد.

امیر مهدی ژوله متولد 27 مرداد 1358 در تهران، بازیگر و فیلمنامه نویس است.فارغ التحصیل فوق دیپلم کاردانی رشته عمران از دانشگاه آزاد می باشد که از «بلور فروشی» اتفاقی وارد روزنامه نگاری شد و حالا بازیگر و فیلمنامه نویس است. امیر مهدی ژوله بعنوان تک فرزند به دنیا آمد و از ازدواج اول پدرش یک برادر ناتنی و ازدواج دوم مادرش دو تا خواهر دارد که با هر سه صمیمی است.

امیرمهدی ژوله در برنامه امیرحسین قیاسی به سوال او درباره بیشترین درآمدش اینگونه پاسخ داد: بیشترین درآمد من کار با آقای مدیری در سریال قهوه تلخ بود.تو سعادت آباد خونه مجردی داشتم . ماشین هم زیرپام بود. اون اواخر هم سفر خارجی میرفتم.

اشتراک‌گذاری:
بدون دیدگاه
همه چیز برای فریبا نادری پس از اظهارات جنجالی اش در برنامه امیرحسین قیاسی «خطرناک» شد