امیرمهدی ژوله از اوضاع خوب مالی اش پس از کار کردن با مهران مدیری گفت
به گزارش پلاس، امیرمهدی ژوله مهمان برنامه امیرحسین قیاسی است و به سوال او درباره بیشترین درآمدش از کارهای هنری پاسخ می دهد.
امیر مهدی ژوله متولد 27 مرداد 1358 در تهران، بازیگر و فیلمنامه نویس است.فارغ التحصیل فوق دیپلم کاردانی رشته عمران از دانشگاه آزاد می باشد که از «بلور فروشی» اتفاقی وارد روزنامه نگاری شد و حالا بازیگر و فیلمنامه نویس است. امیر مهدی ژوله بعنوان تک فرزند به دنیا آمد و از ازدواج اول پدرش یک برادر ناتنی و ازدواج دوم مادرش دو تا خواهر دارد که با هر سه صمیمی است.
امیرمهدی ژوله در برنامه امیرحسین قیاسی به سوال او درباره بیشترین درآمدش اینگونه پاسخ داد: بیشترین درآمد من کار با آقای مدیری در سریال قهوه تلخ بود.تو سعادت آباد خونه مجردی داشتم . ماشین هم زیرپام بود. اون اواخر هم سفر خارجی میرفتم.
📢 مهمترین اخبار
- فیلمهای پژمان جمشیدی درباره دو پرونده هولناک جنایی در موزه هنرهای معاصر ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
- عکس| تغییر چهره عجیب مصطفی زمانی/ واکنش ها به چهره جدید این بازیگر در ۴۳ سالگی ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
- خروج پژمان جمشیدی از کشور تائید شد + ماجرای ممنوع الخروجی ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
- ماجرای عاشقانه ترلان پروانه و نوید پورفرج به کجا رسید؟ ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
- سکوت پژمان جمشیدی پس از خروج از ایران شکست/ همه چیز دروغ بود؟ ۱۴۰۴/۰۸/۰۷

بدون دیدگاه