ماجرای مسخره شدن سینا مهراد به خاطر نماز خواندن
به گزارش پلاس، سینا مهراد در پاسخ به علی ضیا دربارهی انتشار عکس نماز خواندنش گفت که اگر میدانست ممکن است مورد تمسخر قرار بگیرد، آن را منتشر نمیکرد و در آن زمان حال روحی خوبی نداشته است.
سینا مهراد در برنامهی ویژهی عید، در گفتوگو با علی ضیا دربارهی دلیل انتشار عکس نماز خواندن و سجادهاش توضیح داد. او گفت که اگر میدانست این عکس ممکن است باعث تمسخر شود، هرگز منتشرش نمیکرد. چون در فضای توییتر حضور ندارد، واکنشها را ندیده و از آنها بیخبر بوده است.
سینا مهراد در ادامه با صداقت از حال و هوای درونیاش گفت: «وقتی داشتم به برنامه میآمدم، مدام به خودم میگفتم سینا، این برنامه عید است، باید بخندی…، چون یکی دو ماه بود که اصلاً نخندیده بودم.» او با اشاره به شرایط سختی که پشت سر گذاشته، افزود: «آن روزی که آن استوری را گذاشتم، اصلاً حال خوبی نداشتم. تنها دیالوگم با پروردگار این بود که “اگر من بندهی خوبی هستم، خودت مشکلم را حل کن، چون کاری از دست من برنمیآید. اما اگر بندهی خوبی نیستم، بگذار در این گرداب بمانم. “»
او همچنین به واکنش مادرش نسبت به این استوری اشاره کرد و گفت: «وقتی مادرم آن را دید، با من تماس گرفت و گفت: سینا، تو نماز میخوانی؟ گفتم: بله.» این پاسخ کوتاه، اما پرمعنا، نشان از رابطهی عمیق و صادقانهی او با خدا و خانوادهاش داشت.
مهمترین اخبار
- بیوگرافی کلی از سعید آقاخانی؛ دلیل عدم حضورش در جشنواره چه بود؟ ۱۴۰۴/۱۱/۲۱
- گلایه پدر بیژن بنفشهخواه از پسرش وسط برنامه؛ وقت کردی یه سر هم به ما بزن ۱۴۰۴/۱۱/۲۱
- روایت تلخ رضا حسین زاده گوینده سابق خبر از فوت همسرش؛ در عرض ۲ ساعت زندگیم نابود شد ۱۴۰۴/۱۱/۲۱
- شوخی بامزه فیلمبردار با نسیم ادبی؛ خانم بازیگر فیلتر بارون بذارم تکمیل شه ۱۴۰۴/۱۱/۲۱
- سوگل قلاتیان با استوری که نفرین کرد؛ باش تا نفرین دوزخ از تو چه سازد ۱۴۰۴/۱۱/۲۱

بدون دیدگاه