عکس| افشاگری اکبر عبدی: در مکه یک طلافروش عرب بهم گفت دخترتو بذاری اینجا هموزن دخترت بهت طلا میدم
به گزارش پلاس، مصاحبه قدیمی از صحبت های اکبر عبدی درباره سفرش به مکه به همراه دخترش، المیرا در فضای مجازی وایرال شده است.
اکبرعبدی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون 4 شهریور 1339 در محله نازی آباد متولد شد. و دارای مدرک دیپلم در رشته نمایش های آماتوری در سال 1358 است و علاوه براین دارنده نشان درجه یک فرهنگ و هنر می باشد.پدر اکبر عبدی اهل یکی از روستاهای اردبیل و مادرش متولد تهران و خیاط بوده است. او دارای یک خواهر و 4 برادر بود که یکی از برادرانش به دلیل جانبازی و شیمیایی شدن در جنگ ایران و عراق در سال 1380 به شهادت رسید.
اکبر عبدی در مصاحبه ای گفت:
من و دخترم رفته بودیم مکه، المیرا 9 سالش بود. ما داشتیم تو مغازه راز بقارو میدیدم که مسئول کاروان اومد دنبالمون. طلافروش از اون پرسید این آقا کیه. اونم گفت کمدینه و اسم یه کمدین مصری رو آورد و گفت: ایشون مثل اون کمدین برای ایران هستند. طلافروش بهش گفت: دخترشو بذاره اینجا بره هم وزن دخترش بهش طلا میدم.

📢 مهمترین اخبار
- فیلمهای پژمان جمشیدی درباره دو پرونده هولناک جنایی در موزه هنرهای معاصر ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
- عکس| تغییر چهره عجیب مصطفی زمانی/ واکنش ها به چهره جدید این بازیگر در ۴۳ سالگی ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
- خروج پژمان جمشیدی از کشور تائید شد + ماجرای ممنوع الخروجی ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
- ماجرای عاشقانه ترلان پروانه و نوید پورفرج به کجا رسید؟ ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
- سکوت پژمان جمشیدی پس از خروج از ایران شکست/ همه چیز دروغ بود؟ ۱۴۰۴/۰۸/۰۷

بدون دیدگاه