عکس| لئوناردو دی‌کاپریو در شام خصوصی با پدرش/ پدر اقای بازیگر مشهور از خودش خوشتیپ تر است

لئوناردو دی‌کاپریو در یک شام دو نفره با پدرش در رستوران لوکس بورلی هیلز دیده شد؛ انتخاب لباس ساده‌اش در این محیط اشرافی توجه همه را جلب کرد.

لئوناردو دی‌کاپریو در شام خصوصی با پدرش/ پدر اقای بازیگر مشهور از خودش خوشتیپ تر است - اخبار
مژگان نبوی
مژگان نبوی
نویسنده

به گزارش پلاس، لئوناردو دی‌کاپریو به همراه پدرش، جورج، وارد رستوران مجلل فانکه در منطقه بورلی هیلز شد؛ رستورانی که به‌دلیل فضای اشرافی و حضور مداوم چهره‌های مشهور، یکی از پاتوق‌های ثابت سلبریتی‌ها به شمار می‌رود. دی‌کاپریو، مطابق سبک همیشگی‌اش، با پوششی غیررسمی شامل کت تیره، هودی و کلاه بیسبال ظاهر شد؛ انتخابی که نشان می‌داد او همچنان ترجیح می‌دهد از زرق‌وبرق افراطی فاصله بگیرد، حتی در مکان‌هایی که دوربین‌ها همواره آماده‌اند.

 

بیشتر بخوانید:

دوست دختر دی‌کاپریو با لباسی شگفت‌انگیز در افتتاحیه المپیک همه را مات کرد! 

در مقابل، پدر ۸۲ ساله‌اش با استایلی کلاسیک و ظاهری آرام در کنار پسر دیده می‌شد؛ حضوری که از نگاه بسیاری از رسانه‌ها، به‌عنوان نشانه‌ای از رابطه نزدیک و حمایتی میان این پدر و پسر تعبیر شد. برخی گزارش‌ها حتی از جورج دی‌کاپریو به‌عنوان «همراه و حامی اجتماعی» پسرش یاد کرده‌اند؛ لقبی غیررسمی که با توجه به سابقه همراهی او در رویدادهای مختلف، چندان هم دور از واقعیت به نظر نمی‌رسد.

این شام خانوادگی در شبی برگزار شد که چندین چهره سرشناس دیگر نیز در همان رستوران حضور داشتند؛ از جملهساشا بارون کوهن و آل پاچینو.  همین هم‌زمانی، بر جذابیت خبری این رویداد افزود و فضای این رستوران را بیش از پیش به کانون توجه رسانه‌ها تبدیل کرد.

حضور دی‌کاپریو در این محفل اجتماعی در آستانه فصل جوایز سینمایی نیز معنا پیدا می‌کند؛ زمانی که نام او بار دیگر در فهرست نامزدها و پیش‌بینی‌ها شنیده می‌شود. با این حال، آنچه بیش از همه جلب توجه کرد، نه بحث جوایز، بلکه تصویری صمیمی از ستاره‌ای بود که این‌بار، در کنار پدرش و دور از هیاهوی رسمی فرش قرمز، شبی آرام اما پرخبر را در قلب بورلی‌هیلز سپری کرد. 

منبع: خبر فوری

speaker مهم‌ترین اخبار


شناسه خبر: 139658
۰۲ اسفند ۱۴۰۴
اشتراک‌گذاری:
بدون دیدگاه

راز ویلاهای دوقلوی ابرو گوندش در ساحل بسفر که با پول رضا ضراب به دخترش رسید - اخبار
راز ویلاهای دوقلوی ابرو گوندش در ساحل بسفر که با پول رضا ضراب به دخترش رسید!